سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت ترش کباب

ترش کباب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
مرغ ۳ تکه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ۱.۵ قاشق غذا خوری
آبغورهبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
ترش کباب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترش کباب
روش ساخت
مرحله 1تکه های مرغ رو توی گمج(ظروف سفالی مخصوص گیلان) ریختم بهمراه نمک، زرچوبه ،پیاز وسیر و دوسه لیوان آب ....در همین حین آبغوره یاآب نارنج هم بریزید بذارید مرغ بپزه.
مرحله 2سیب زمینی ها رو خلالی درشت کنید و توی روغن داغ، زردچوبه و نمک بزنید و سیب زمینی رو سرخ کنید.
مرحله 3بادمجان ها رو یکی دوساعت قبل پوست بگیرید و روش نمک بپاشید
مرحله 4وقتی مرغ خوب پخت مرغ ها رو سرخ کنید... بعد بادمجونها رو فشار بدید و آبش گرفته بشه و سرخ کنید.... گوجه رو حلقه کنید و رب رو جدا و به ترتیب سرخ کنید. رب سرخ شده و گوجه رو توی آب مرغ بریزید. بذارید یه کمی بجوشه... اگه آبِ خورشت زیاد بود بذارید یه کم تبخیر بشه...
مرحله 5مرغ، سیب زمینی و بادمجونها رو تو خورشت بریزید یه قل که زد فورا خاموش کنید (چون سیب زمینی با آب بجوشه آب خورشت رو میگیره و خورشت خشک میشه) بعد فلفل بزنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین