زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
آبغوره ۱ فنجان |
آب ۱ لیوان |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
سیر ۲ حبه |
مرحله 1 | پیاز را رنده ریز زده آب پیاز را گرفته و به گوشت اضافه میکنیم |
مرحله 2 | سیب زمینی را رنده ریز زده و به گوشت و پیاز اضافه میکنیم |
مرحله 3 | تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم وبه مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم |
مرحله 4 | سپس بعد از استراحت در شکل دلخواه در روغن داغ سرخ میکتیم |
مرحله 5 | در همان تابه رب گوجه را تفت داده و سیر یا پودر سیر را اضافه میکنیم |
مرحله 6 | سپس آبغوره یا آب نارنج به همراه 1لیوان آب اضافه کرده و درب تابه را گذاشته اجازه میدهیم سس به جوش اید. |
مرحله 7 | وقتی سس جوشید شامی ها را درون سس قرار داده و درب تابه را گذاشته با حرارت کم اجازه میدهیم آب سس کمی کشیده شود |