سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی ترش شامی گیلان

ترش شامی گیلان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آبغوره ۱ فنجان
آب ۱ لیوان
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
سیر ۲ حبه
ترش شامی گیلان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترش شامی گیلان
روش ساخت
مرحله 1پیاز را رنده ریز زده آب پیاز را گرفته و به گوشت اضافه میکنیم
مرحله 2سیب زمینی را رنده ریز زده و به گوشت و پیاز اضافه میکنیم
مرحله 3تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم وبه مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم
مرحله 4سپس بعد از استراحت در شکل دلخواه در روغن داغ سرخ میکتیم
مرحله 5در همان تابه رب گوجه را تفت داده و سیر یا پودر سیر را اضافه میکنیم
مرحله 6سپس آبغوره یا آب نارنج به همراه 1لیوان آب اضافه کرده و درب تابه را گذاشته اجازه میدهیم سس به جوش اید.
مرحله 7وقتی سس جوشید شامی ها را درون سس قرار داده و درب تابه را گذاشته با حرارت کم اجازه میدهیم آب سس کمی کشیده شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین