زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
دوغ ۳ لیتر |
بلغور گندم ۱ کیلوگرم |
نمک ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | بلغور گندم ،دوغ و نمک را درون قابمه ریخته و مخلوط کنید. |
مرحله 2 | قابلمه را روی حرارت قرار داده و تا زمانی که به جوش بیاید مدام هم بزنید تا دوغ ته نگیرد و بریده نشود. |
مرحله 3 | به هم زدن ادامه دهید تا جایی که دوغ به خورد بلغور گندم برود و حالت نسبتاً خمیری به خود بگیرد. |
مرحله 4 | شعله را خاموش کرده و اجازه دهید موادتان خنک شود. |
مرحله 5 | از مواد به اندازه یک پرتغال بردارید و مثل کتلت کف دست پهن کنید و با کمی فاصله از هم، روی سینی بچینید. |
مرحله 6 | سینی ها را حداقل به مدت ۱ هفته جلوی آفتاب مستقیم قرار دهید تا زمانی که ترخینه ها کاملاً خشک شوند.(هر چند روز یکبار آنها را برگردانید تا خوب خشک شوند) |
مرحله 7 | بعد از خشک شدن کامل ترخینه ها، آنها را درون یک کیسه پارچه ای ریخته و بردارید. |