سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم ترخینه

ترخینه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
دوغ ۳ لیتر
بلغور گندم ۱ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق غذا خوری
ترخینه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترخینه
روش ساخت
مرحله 1بلغور گندم ،دوغ و نمک را درون قابمه ریخته و مخلوط کنید.
مرحله 2قابلمه را روی حرارت قرار داده و تا زمانی که به جوش بیاید مدام هم بزنید تا دوغ ته نگیرد و بریده نشود.
مرحله 3به هم زدن ادامه دهید تا جایی که دوغ به خورد بلغور گندم برود و حالت نسبتاً خمیری به خود بگیرد.
مرحله 4شعله را خاموش کرده و اجازه دهید موادتان خنک شود.
مرحله 5از مواد به اندازه یک پرتغال بردارید و مثل کتلت کف دست پهن کنید و با کمی فاصله از هم، روی سینی بچینید.
مرحله 6سینی ها را حداقل به مدت ۱ هفته جلوی آفتاب مستقیم قرار دهید تا زمانی که ترخینه ها کاملاً خشک شوند.(هر چند روز یکبار آنها را برگردانید تا خوب خشک شوند)
مرحله 7بعد از خشک شدن کامل ترخینه ها، آنها را درون یک کیسه پارچه ای ریخته و بردارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین