زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۳۰ گرم |
توت فرنگی ۲۰۰ گرم |
گردو ۲۰۰ گرم |
رولت ۱ بسته |
شکر ۵ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۲/۱/۴ پیمانه |
پودر وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد ۲ قاشق سوپ خوری |
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه مناسب شیر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه شکر و تخممرغ را با هم مخلوط کنید تا کشدار شود، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. |
مرحله 2 | وقتی مخلوط کاملا غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس وانیل و کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا داخل مواد حل شوند. صبر کنید تا مخلوط خنک شود، سپس گردو و توتفرنگیهای خردشده را اضافه کنید. |
مرحله 3 | رولت را بهصورت باریک برش بزنید، سپس آنها را با فشار دست به لیوانهای موردنظرتان بچسبانید. حالا داخل لیوانها را از مخلوط حاصل پُر کنید. لیوانها را میتوانید داخل یخچال قرار دهید تا ترایفل ها خنک شوند. |
مرحله 4 | ترایفل ها را با توتفرنگی و گردو تزئین و سرو کنید. |