زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک اسفنجی ۳۰۰ گرم |
پودر پودینگ ۱ بسته |
شیر ۲ لیوان |
میوهبه مقدار لازم |
مغز گردو ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا یک بسته پودر پودینگ آماده را در ۲ لیوان شیر سرد حل کرده هم میزنیم تا آماده و سفت شود.( من از پودینگ وانیلی استفاده کردم) |
مرحله 2 | کیک را بصورت مربعی یا نگینی ریز خرد کنید. |
مرحله 3 | میوه ها را نیز خرد کنید. ( من از موز، توت فرنگی و هلو استفاده کردم شما از هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید فقط حتما از میوه های شیرین استفاده کنید.) |
مرحله 4 | در یک ظرف شیشه ای مقداری پودینگ آماده شده بریزید |
مرحله 5 | روی پودینگ یک لایه کیک خرد شده بریزید |
مرحله 6 | روی کیک یک لایه میوه و مغز گردوی خرد شده بریزید و این کار را به همین ترتیب ادامه دهید تا موادتان تمام شود |
مرحله 7 | لایه آخر باید پودینگ باشد تا بتوانید روی آنرا تزیین کنید. |
مرحله 8 | برای تزیین میتوانید از شکلات چیپسی و مغز گردو و میوه استفاده کنید. |
مرحله 9 | ترایفل آماده شده را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. |