زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری |
آرد ۲ قاشق سوپ خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
شیر ۲/۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
کمپوت گیلاسبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. |
مرحله 2 | زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود |
مرحله 3 | سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. |
مرحله 5 | از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. |
مرحله 6 | در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید. |