زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۲ عدد |
تخم مرغ ۴ عدد |
پیاز ۱ عدد |
مرغ ۱ پیمانه |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
پودر سوخاریبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را میپزیم؛ |
مرحله 2 | بعد از پخت و خنک شدن پوست تخم مرغ هارا میگیریم و کنار میذاریم؛ |
مرحله 3 | سیب زمینی ها را نیز پوست گرفته و در ظرفی مناسب ابتدا با پشت قاشق آنها را کاملا له میکنیم؛ |
مرحله 4 | پیاز را ریز رنده میکنیم و به سیب زمینیها اضافه میکنیم؛ |
مرحله 5 | مرغ های پخته و چرخ شده را نیز اضافه میکنیم؛ (به جای چرخ کردن میتونین رنده کنین) |
مرحله 6 | جعفری خرد شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مواد اضافه میکنیم و ابتدا با قاشق مواد را مخلوط میکنیم و سپس با دست اندکی ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه؛ برای از بین بردن چسبندگی مواد مقداری پودر سوخاری بهش اضافه میکنیم؛ |
مرحله 7 | خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیممیکنیم؛ و هر قسمت را در کف دست پهن میکنیم و درون هرکدام ۱عدد تخم مرغ پخته شده میذاریم و سپس خمیر را دور تخم مرغ میپیچیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تخم مرغ ها تمام شوند؛ |
مرحله 8 | سپس هرکدام از تدوک ها را در پودر سوخاری میغلطانیم و درون روغن سرخ میکنیم و سپس با سبزیجات و سس های دلخواه سرو میکنیم؛نوش جان. |