سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اردور تدوک تخم مرغ

تدوک تخم مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
مرغ ۱ پیمانه
جعفری ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پودر سوخاریبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
تدوک تخم مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تدوک تخم مرغ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را میپزیم؛
مرحله 2بعد از پخت و خنک شدن پوست تخم مرغ هارا میگیریم و کنار میذاریم؛
مرحله 3سیب زمینی ها را نیز پوست گرفته و در ظرفی مناسب ابتدا با پشت قاشق آنها را کاملا له میکنیم؛
مرحله 4پیاز را ریز رنده میکنیم و به سیب زمینیها اضافه میکنیم؛
مرحله 5مرغ های پخته و چرخ شده را نیز اضافه میکنیم؛ (به جای چرخ کردن میتونین رنده کنین)
مرحله 6جعفری خرد شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مواد اضافه میکنیم و ابتدا با قاشق مواد را مخلوط میکنیم و سپس با دست اندکی ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه؛ برای از بین بردن چسبندگی مواد مقداری پودر سوخاری بهش اضافه میکنیم؛
مرحله 7خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم‌میکنیم؛ و هر قسمت را در کف دست پهن میکنیم و درون هرکدام ۱عدد تخم مرغ پخته شده میذاریم و سپس خمیر را دور تخم مرغ میپیچیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم‌ تا تخم مرغ ها تمام شوند؛
مرحله 8سپس هرکدام از تدوک ها را در پودر سوخاری میغلطانیم و درون روغن سرخ میکنیم و سپس با سبزیجات و سس های دلخواه سرو میکنیم؛نوش جان.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین