زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
هویجبه مقدار لازم |
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | تخم مرغ ها ی پخته را از طول دو نیم کرده و زرده های تخم مرغ را خارج کرده، در یک کاسه بریزید و سفیده ها را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | زرده های تخم مرغ را له کرده و سپس با سس مایونز مخلوط کنید. |
مرحله 3 | حال مخلوط زرده و سس مایونز را مانند خامه روی سفیده ها بریزید و با هویج رنده شده تزئین کنید. |
مرحله 4 | قبل از سرو در یخچال بگذارید. |