سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی تجگی (سمنو سیستانی)

تجگی (سمنو سیستانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۴ قاشق غذا خوری
آرد جوانه گندم ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
آببه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
تجگی (سمنو سیستانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تجگی (سمنو سیستانی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای متوسط روشن کنید .در ظرفی مواد خشک را با هم مخلوط کنید
مرحله 2روغن مایع را اضافه کنید
مرحله 3آب با درجه دمای محیط را کم کم اضافه و هم بزنید تا به غلظت مواد کیک برسد.
مرحله 4کف قالب را چرب کنید روغن بیشتر بریزید چون مواد سمنو چسبنده است می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
مرحله 5از مواد به اندازه دو سوم قالب ها پر کنید به دلخواه تزیین کنید.
مرحله 6طبقه وسط فر قرار دهید ابتدا حرارت از پایین چند دقیقه آخر پخت هم حرارت از بالا تا کاملا بپزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین