سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مکزیکی تاکیتوی مرغ و پنیر

تاکیتوی مرغ و پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ فنجان
سیر ۲ حبه
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
زیره ۱.۵ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱.۵ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
مرغ ۳ فنجان
پنیر چدار ۱ فنجان
عصاره مرغ ۱.۵ فنجان
نان تورتیلا ۱۵-۱۲ عدد
گواکومولیبه مقدار لازم
سالسابه مقدار لازم
تاکیتوی مرغ و پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تاکیتوی مرغ و پنیر
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد)‌داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله 2در یک روغن دان بزرگ روغن زیتون را روی شعله ی متوسط داغ کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که نیمه شفاف شود تفت دهید. سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه تا زمانی که معطر و طلایی شود هم بزنید و تفت دهید.
مرحله 3شعله را کم کنید سپس آب لیمو، زیره، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مرغ رشته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله 4مخلوط مرغ را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا خنک شود سپس پنیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 5عصاره مرغ را در یک روغن دان متوسط روی شعله ی متوسط به جوش بیاورید. نان های تورتیلا را یکی یکی 10 تا 15 ثانیه در عصاره فرو کنید و در بیاورید تا آنقدر انعطاف پذیر بشود که بتوان آن را لوله کرد.
مرحله 6نان های تورتیلا را روی سطح کاری خود بگذارید و 3 قاشق سوپخوری از مخلوط مرغ را در یک گوشه ی هر نان تورتیلا بریزید.
مرحله 7نان را سفت لوله کنید و به صورتی که سمت شکاف دار آن رو به پایین باشد در سینی فر بچینید. این کار را تا پر شدن همه ی نان های تورتیلا ادامه بدهید.
مرحله 8تاکیتو ها را 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی و برشته بشوند در فر بپزید. همراه با گواکومولی یا سالسا سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین