سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مکزیکی تاکوی گوشت ریش ریش شده

تاکوی گوشت ریش ریش شده
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
لیمو ترش ۲ عدد
برگ‌ گشنیز ۱/۲ فنجان
آووکادو ۲ عدد
نان تورتیلا ۱۲-۱۰ عدد
شربت افرا ۲ قاشق چای خوری
چوب دارچین ۲ عدد
برگ بو ۲ عدد
زیره ۱ قاشق سوپ خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری
پودر فلفل ۱ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه
روغن نباتی ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت گاو ۱.۵ کیلوگرم
تاکوی گوشت ریش ریش شده
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تاکوی گوشت ریش ریش شده
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 275 درجه فارنهایت (140 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید و یک قابلمه ی چدنی را که بدنه و درب آن مناسب گذاشتن در فر باشد روی شعله ی زیاد داغ کنید.
مرحله 2یک طرف گوشت را با نمک و فلفل زیاد مزه دار کنید.
مرحله 3روغن را داخل قابلمه ی داغ بریزید. سپس گوشت را به صورتی که طرف ادویه دار آن رو به کف ظرف باشد داخل روغن داغ قرار دهید. بگذارید 2 دقیقه برشته شود تا قهوه ای رنگ شود.
مرحله 4زمانی که روی اول برشته می شود روی دوم را با نمک و فلفل ادویه دار کنید. سپس گوشت را برگردانید.
مرحله 5 سیر، ادویه ها و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. سپس آب اضافه کنید به شکلی که تا 3/4 قطر گوشت بالا بیاید.
مرحله 6سپس هم بزنید و بعد در ظرف را بگذارید و2 ساعت در فر بپزید.
مرحله 7گوشت را بعد از2ساعت چک کنید .اگر گوشت به راحتی ریش ریش شد آماده است ،اگر نه بگذارید 30 تا 40 دقیقه دیگر در فر بماند
مرحله 8گوشت را از فر بیرون بیاورید و با دو چنگال ریش ریش کنید.
مرحله 9مایع به جا مانده از پخت گوشت را صاف کنید.
مرحله 10هر چه چربی روی آن جمع شده دور بریزید سپس مایع صاف شده را داخل قابلمه بریزید و جوش بیاورید.
مرحله 11شربت افرا را اضافه کنید و بپزید تا حجم مایع نصف شود. بچشید و اگر ادویه لازم داشت اضافه کنید.
مرحله 12سپس آن را روی گوشت ریش ریش شده بریزید.
مرحله 13گوشت را لای تورتیلا ها بریزید و روی آن آووکادو، لیمو و گشنیز قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین