سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی تاکو ماهی با سس لیمو

تاکو ماهی با سس لیمو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کلم ۱/۲ پیمانه
فلفل قرمز ۱ عدد
هویج ۱/۲ پیمانه
نان تورتیلا ۸-۶ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد کامل ۱/۳ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذا خوری
پودر فلفل ۱ قاشق چای خوری
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
لیمو ترش ۳ عدد
ماهی تیلاپیا ۴۵۰ گرم
تاکو ماهی با سس لیمو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تاکو ماهی با سس لیمو
روش ساخت
مرحله 1ماهی را بشویید و خشک کنید
مرحله 2برای تهیه سس لیمو، آب لیموها را بگیرید و داخل کاسه بریزید، مایونز و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. 1/3 پیمانه از سس را در کاسه ای دیگر بریزید.
مرحله 3در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. در یک بشقاب گود آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را داخل آرد بزنید و سپس داخل روغن سرخ کنید. برای هر طرف 2 تا 4 دقیقه کافی است.
مرحله 4نان های پیتا را باز کنید، ماهی ، کلم، هویج و فلفل را داخل نان ها بگذارید . روی آنها سس بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین