سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج تاک پلو

تاک پلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برگ مو ۴۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
فیله مرغ ۸ عدد
گرد غوره ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ پیمانه
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
تاک پلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تاک پلو
روش ساخت
مرحله 1برنج را پاك كرده، بشوييد و با مقداري آب و نمك به مدت دو ساعت خيس كنيد.
مرحله 2در يك كاسه سوياسس را با پودر خردل و نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس پياز را ريز خرد كرده و به كاسه اضافه كنيد. زعفران را به مقدار دلخواه با آب جوش مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد
مرحله 3فيله‌هاي مرغ را هم به كاسه اضافه كرده و خوب با مواد مخلوط كنيد تا همه جاي فيله‌ها مزه‌دار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
مرحله 4حالا قابلمه‌اي را آب كرده و روي حرارت بگذاريد. آب كه جوش آمد برنج را از آبي كه در آن خيسانده بوديد خارج كرده به آب جوش اضافه كنيد. برگ مو را خرد كرده و بعد از يكي دو دقيقه به برنج در حال جوش بيفزاييد.
مرحله 5برنج و برگ مو را كه نرم شدند آبكش كنيد. در قابلمه‌اي مناسب كمي روغن ريخته، ته‌ديگ دلخواه را بچينيد و برنج را در قابلمه بريزيد.نكته: دقت كنيد كه در موقع ريختن برنج و برگ مو در قابلمه، لابه‌لاي آن مقداري گرد غوره بپاشيد.
مرحله 6حالا قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و به مدت 45 تا 50 دقيقه دم كنيد.
مرحله 7تا برنج دم مي‌كشد فيله‌هاي مرغ را از يخچال بيرون بياوريد. در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و فيله‌ها را در روغن سرخ كنيد. مي‌توانيد براي پخت كامل فيله‌ها مقدار خيلي كمي آب ريخته و مدتي در ظرف را ببنديد.
مرحله 8برنج را بعد از دم كشيدن در ظرف دلخواه كشيده و با فيله‌هاي مرغ تزئين كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین