زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برگ مو ۴۰۰ گرم |
برنج ۳ پیمانه |
فیله مرغ ۸ عدد |
گرد غوره ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
سس سویا ۱ قاشق چای خوری |
روغن ۱ پیمانه |
زعفران ۱ قاشق مربا خوری |
پودر خردل ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را پاك كرده، بشوييد و با مقداري آب و نمك به مدت دو ساعت خيس كنيد. |
مرحله 2 | در يك كاسه سوياسس را با پودر خردل و نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس پياز را ريز خرد كرده و به كاسه اضافه كنيد. زعفران را به مقدار دلخواه با آب جوش مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد |
مرحله 3 | فيلههاي مرغ را هم به كاسه اضافه كرده و خوب با مواد مخلوط كنيد تا همه جاي فيلهها مزهدار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد. |
مرحله 4 | حالا قابلمهاي را آب كرده و روي حرارت بگذاريد. آب كه جوش آمد برنج را از آبي كه در آن خيسانده بوديد خارج كرده به آب جوش اضافه كنيد. برگ مو را خرد كرده و بعد از يكي دو دقيقه به برنج در حال جوش بيفزاييد. |
مرحله 5 | برنج و برگ مو را كه نرم شدند آبكش كنيد. در قابلمهاي مناسب كمي روغن ريخته، تهديگ دلخواه را بچينيد و برنج را در قابلمه بريزيد.نكته: دقت كنيد كه در موقع ريختن برنج و برگ مو در قابلمه، لابهلاي آن مقداري گرد غوره بپاشيد. |
مرحله 6 | حالا قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و به مدت 45 تا 50 دقيقه دم كنيد. |
مرحله 7 | تا برنج دم ميكشد فيلههاي مرغ را از يخچال بيرون بياوريد. در تابهاي مقداري روغن ريخته و فيلهها را در روغن سرخ كنيد. ميتوانيد براي پخت كامل فيلهها مقدار خيلي كمي آب ريخته و مدتي در ظرف را ببنديد. |
مرحله 8 | برنج را بعد از دم كشيدن در ظرف دلخواه كشيده و با فيلههاي مرغ تزئين كنيد. |