سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج تاک پلو

تاک پلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برگ مو ۴۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
فیله مرغ ۸ عدد
گرد غوره ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ پیمانه
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
تاک پلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تاک پلو
روش ساخت
مرحله 1برنج را پاك كرده، بشوييد و با مقداري آب و نمك به مدت دو ساعت خيس كنيد.
مرحله 2در يك كاسه سوياسس را با پودر خردل و نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس پياز را ريز خرد كرده و به كاسه اضافه كنيد. زعفران را به مقدار دلخواه با آب جوش مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد
مرحله 3فيله‌هاي مرغ را هم به كاسه اضافه كرده و خوب با مواد مخلوط كنيد تا همه جاي فيله‌ها مزه‌دار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
مرحله 4حالا قابلمه‌اي را آب كرده و روي حرارت بگذاريد. آب كه جوش آمد برنج را از آبي كه در آن خيسانده بوديد خارج كرده به آب جوش اضافه كنيد. برگ مو را خرد كرده و بعد از يكي دو دقيقه به برنج در حال جوش بيفزاييد.
مرحله 5برنج و برگ مو را كه نرم شدند آبكش كنيد. در قابلمه‌اي مناسب كمي روغن ريخته، ته‌ديگ دلخواه را بچينيد و برنج را در قابلمه بريزيد.نكته: دقت كنيد كه در موقع ريختن برنج و برگ مو در قابلمه، لابه‌لاي آن مقداري گرد غوره بپاشيد.
مرحله 6حالا قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و به مدت 45 تا 50 دقيقه دم كنيد.
مرحله 7تا برنج دم مي‌كشد فيله‌هاي مرغ را از يخچال بيرون بياوريد. در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و فيله‌ها را در روغن سرخ كنيد. مي‌توانيد براي پخت كامل فيله‌ها مقدار خيلي كمي آب ريخته و مدتي در ظرف را ببنديد.
مرحله 8برنج را بعد از دم كشيدن در ظرف دلخواه كشيده و با فيله‌هاي مرغ تزئين كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین