زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
تالیاتلی ۵۰۰ گرم |
سیر ۱ حبه |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
قارچ ۴۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
فیله گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم |
خامه ۱/۳ پیمانه |
میگو ۱۵۰ گرم |
مرحله 1 | روغن زیتون را در تابه بریزید تا داغ شود. |
مرحله 2 | پیاز و سیر را به آن بیفزایید و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا سبک شود. |
مرحله 3 | قارچ را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 4 | فیله گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 5 | میگو و خامه را به مواد اضافه کنید و 8 دقیقه زمان دهید تا کا ملا میگو بپزد. |
مرحله 6 | طی این مدت تالیاتلی را بپزید و آبکش کنید. به همراه جعفری به مواد پاستا اضافه کنید، 2 دقیقه زمان دهید تا سس به خرد پاستا برود. |