زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۲ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ۱/۲ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد |
کره ۱/۲ پیمانه |
رنده پوست لیمو ۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱ پیمانه |
آرد کامل ۱/۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | برای تهیه خمیر مافین، آرد، 1/3 پیمانه شکر و دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش را در یک کاسه متوسط با یکدیگر مخلوط کنید. کره سفت را خرد و به مواد اضافه کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه دیگر، یک عدد زرده تخممرغ همزده و دو قاشق غذاخوری آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج، مخلوط تخممرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید. |
مرحله 3 | آنها را هم بزنید تا شکل خمیر به خود بگیرند. سپس خمیر را در دست به شکل توپ فرم دهید. روی خمیر پلاستیک بکشید و به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. |
مرحله 4 | در یک قابلمه متوسط، 2/3 پیمانه شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش، ¼ پیمانه آب و دو قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و روی آن حباب ایجاد شود. |
مرحله 5 | به تدریج، به نیمی از مخلوط داغ لیموترش، سه عدد زرده تخممرغ اضافه کنید. دوباره همه مواد را به قابلمه بازگردانید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. |
مرحله 6 | اجازه دهید مواد بجوشد و سپس حرارت را کم کنید. دو دقیقه دیگر بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. آنها را درون کاسه کوچکی بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و تا زمان پخت نان مافین، در یخچال قرار دهید. |
مرحله 7 | برای تهیه تاسی، فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر سرد شده را به 36 قسمت مساوی تقسیم کنید. |
مرحله 8 | خمیرها را کمی نازک کنید و آنها را درون قالبهای چرب شده مافین قرار دهید. پس از آماده شدن همه کاسهها، آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. |
مرحله 9 | سپس از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. از کاستارد لیمویی آماده شده درون کاسههای پخته شده بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و به مدت 1 تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شوند و کاستارد سفت شود. |