زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم |
پیاز ۵۰۰ گرم |
رب انار ۰.۵ پیمانه |
بادمجان ۵ عدد |
گوجه فرنگی ۵ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را حلقهای و نازک خرد میکنیم. ته یک قابلمه گود میچینیم. |
مرحله 2 | گوشت را مکعبی به اندازههای کوچک (دلخواه) خرد میکنیم. |
مرحله 3 | گوشتها را روی پیازها میریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن میریزیم. |
مرحله 4 | بادمجانها را نازک خرد میکنیم. (برای اینکه بادمجانها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمیکنیم فقط دم آن را کوتاه کنید). |
مرحله 5 | گوجهفرنگیها را روی بادمجانها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید. |
مرحله 6 | وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد. |
مرحله 7 | 20 دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید) |
مرحله 8 | بسته به میل و ذائقهتان میتوانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید. |