زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
به ۳ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۲ عدد |
هویج ۲ عدد |
آلو خورشتی ۸ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
گوشت خورشتی ۱۰ تکه |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را خرد کرده تفت داده و زردچوبه را اضافه میکنیم. |
مرحله 2 | سپس گوشت را به آن افزوده تفت میدهیم تارنگ گوشت تغییر کند حالا سه لیوان آب اضافه میکنیم و درظرف را میگذاریم تا گوشت نیم پز شود. |
مرحله 3 | وقتی گوشت نیم پز شد.هویج را حلقه حلقه کرده و به آن اضافه میکنیم |
مرحله 4 | به ها را نیز خرد کرده و فقط هستهآن را جدا میکنیم.پوست نمیکنیم.به را داخل قابلمه گوشت میریزیم. |
مرحله 5 | حالا سیب زمینی,پودر لیمو عمانی,نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم. |
مرحله 6 | حالا رب را داخل ظرف دیگری با کمی روغن تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته بشود.الو ها رو هم اضافه میکنیم و یه تفت میدهیم تا داخل خوراک وا نرود. |
مرحله 7 | حالا رب و الو رو به ظرف خوراک اضافه میکنیم و میگذاریم جا بیفته. |