سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت تاس کباب بره

تاس کباب بره
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آبلیمو ۱.۴ فنجان
سیر ۲ قاشق غذا خوری
نخود فرنگی ۲ فنجان
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
آببه مقدار لازم
هویج ۱ عدد
کرفس ۲ ساقه
موسیر ۲ عدد
نمکبه مقدار لازم
گوشت ۴-۳ تکه
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
سیر ۲ بوته
تاس کباب بره
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تاس کباب بره
روش ساخت
مرحله 1بوته های سیر رو برشته کنید! برای این کار فر رو تا دمای 350 درجه ی فارنهایت یا 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید. مقداری از پوسته ی خارجی بوته های سیر رو جدا کنید، و قسمتی از بالای بوته برش بدین.
مرحله 2بوته ها رو داخل فویل آلومینیومی قرار بدین طوری که فویل اونا رو کاملاً پوشش بده، بعد 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو روی بوته و قسمت برش خورده ی اون بریزین. فویل رو ببندین و اونا رو به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه داخل فر قرار بدین.
مرحله 3وقتی سیرها رو داخل فر قرار میدین گوشت رو بیارین بیرون تا به دمای اتاق برسه.
مرحله 445 دقیقه بعد از قرار دادن سیرها داخل فر کار پخت تاس کباب شروع میشه. یه ماهیتابه ی بزرگ بیارین و بقیه ی روغن زیتون رو توی اون بریزین.
مرحله 5به مدت 2 تا 3 دقیقه با شعله ی متوسط روغن رو گرم کنید. باید خیلی داغ بشه ولی نه در حدی که دود بکنه.
مرحله 6تکه های گوشت رو با دستمال کاغذی خشک کنید و خوب بهشون نمک بزنید. اونا رو چند قسمت کنید و همه ی قسمت هاشون رو توی ماهیتابه سرخ کنید.
مرحله 7اجازه ندین توی ماهیتابه زیاد شلوغ بشه (در غیر این صورت اونا به خوبی سرخ نمیشن) و تا وقتی که کامل سرخ نشدن برشون نگردونید. وقتی کار سرخ کردن گوشت ها تموم شد اونا رو تو یه قابلمه ی دردار قرار بدین.
مرحله 8همزمان سیرهای برشته شده رو از فر خارج کنید و بزارید یکم سرد بشن. حبه های برشته شده رو از بوته جدا کنید و اونا رو توی یه کاسه ی کوچک قرار بدین. دمای فر رو 50 درجه ی فارنهایت کاهش بدین.
مرحله 9وقتی گوشت های سرخ شده رو از ماهیتابه بیرون آوردین تکه های موسیر، کرفس، هویج و قسمت های سفید سیر تازه ی خرد شده رو به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط بشن. نمک اضافه کنید و بزارین با همه ی مواد داخل ماهیتابه ترکیب بشه.
مرحله 10کل مواد رو برای مدت 3 تا 4 دقیقه داخل ماهیتابه تفت بدین. وقتی شروع به سرخ شدن میکنن اونا رو به قابلمه ای که گوشت ها توش هستن اضافه کنید.
مرحله 11حبه های سیر برشته شده رو به ماهیتابه اضافه کنید و بزارین یکم سرخ بشن. وشعله رو زیاد کنید. با یه قاشق چوبی محتویات داخل ماهیتابه رو خوب هم بزنید. وقتی مواد داخل ماهیتابه به جوش میان بزارین 2 الی 3 دقیقه بپزن، بعد اونا رو به قابلمه و به بقیه مواد اضافه کنید.
مرحله 12به مقداری آب داغ داخل قابلمه اضافه کنید تا آب تقریبا روی گوشت ها رو بپوشونه. همه ی مواد رو توی آب فرو نکنید. بعضی از قسمتهای گوشت بیرون از آب میمونن. در قابلمه رو بزارین و اجازه بدین به مدت 2 ساعت و 50 دقیقه داخل فر با 300 در جه فارنهایت یا 160 درجه ی سانتی گراد بپزن.
مرحله 13اگه از گوشت استخوان دار استفاده می کنید، قابلمه رو از فر خارج کنید و با یک انبر همه ی تکه های گوشت رو از توی قابلمه خارج کنید. اونا رو توی یه سینی بزارین تا سریعا خنک بشن.
مرحله 14باید مقداری چربی روی تاس کباب باشه، با یه قاشق اونا رو جدا کنید.
مرحله 15وقتی گوشت ها به حدی سرد شدن که بتونید بهشون دست بزنید، تکه های گوشت و استخوان رو جدا کنید. بعد از جدا کردن استخوان ها، تکه های گوشت رو به داخل قابلمه اضافه کنید. کمی از تاس کباب بچشین و اگه نیاز بود نمک اضافه کنید.
مرحله 16در آخر سیب زمینی ها رو به تاس کباب اضافه کنید و فر رو به دمای 350 درجه ی فارنهایت برسونید. در قابلمه رو بزارین و اجازه بدین داخل فر به مدت 1 ساعت بپزن (اگه تاس کباب خیلی سرد شده به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت).
مرحله 17وقتی سیب زمینی ها به خوبی پخته شدن تاس کباب رو از تو فر بیرون بیارین و بزارینش روی اجاق گاز. نخود فرنگی و تکه های سبز روشن سیر تازه رو اضافه کرده و با در بسته بزارین 2 تا 3 دقیقه بپزن.
مرحله 18قبل از سرو کردن دوباره تاس کباب رو بچشید، می تونید کمی نمک و آبلیمو هم بهش اضافه کنید.داخل یخچال این تاس کباب تا 5 روز ماندگاری داره!
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین