سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارتلت گردو

تارتلت گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ پیمانه
پودر شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
پودر مغز گردو ۲۰۰ گرم
پودر فندق ۷۰ گرم
خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
عسل ۵ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۱۰ گرم
تارتلت گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارتلت گردو
روش ساخت
مرحله 1کره سرد را با آرد در غذا ساز ریخته و مخلوط می‌کنیم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد می‌دهیم) سپس پودر شکر، تخم مرغ، وانیل و نمک را اضافه می‌کنیم تا خمیر یک‌دست شود. در آخر روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم.
مرحله 2طرز تهیه مواد میانی:
مرحله 3تخم‌مرغ، خامه، وانیل و پودر شکر را می‌زنیم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه می‌کنیم.
مرحله 4خمیر را با وردنه باز کرده و درون قالب‌های تارتلت قرار می‌دهیم، روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد می‌کنیم با کاغذ روغنی خمیر را پوشانده و چند عدد حبوبات یا سنگ بر روی آن قرار می‌دهیم تا خمیر درون فر پف نکند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار می‌دهیم
مرحله 5سپس آن را خارج کرده و کاغذ و حبوبات را برمی‌داریم و مواد میانی را درون آن می‌ریزیم و دوباره در فر به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال می‌‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین