سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارتلت بیسکوییتی

تارتلت بیسکوییتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲۵ گرم
خلال بادام ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۲.۵ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکر ۷۰ گرم
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
پودر خامه ۸۵ گرم
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۲.۵ قاشق غذا خوری
تارتلت بیسکوییتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارتلت بیسکوییتی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مواد بیسکوییتی رو درست میکنیم . بیسکوییت پتی بور رو داخل آسیاب میریزیم و کاملا آسیاب میکنیم و بعد الک میکنیم تا کاملا یکدست بشه .
مرحله 2خلال بادام رو با پودر قند مخلوط میکنیم و داخل آسیاب میریزیم و آسیاب میکنیم و دوباره الک میکنیم و به بیسکوییت اضافه میکنیم ‌.
مرحله 3کره رو که کاملا نرم شده و ذوب شده به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و بعد داخل قالب تک نفره میریزیم و کف و دیواره قالب رو با مواد بیسکوییتی میپوشونیم .
مرحله 4و بعد داخل یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه حدود ۲ ساعت کافیه( اگر قالبتون طوری هستش که خارج کردن بیسکوییت از داخل قالب سخت هستش میتونید داخل قالب رو با سلفون بپوشونید و بعد مواد بیسکوییتی رو داخلش بریزید) .
مرحله 5بعد مواد کرم رو درست میکنیم . ابتدا زرده تخم مرغ و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و باهمزن میزنیم تا کرم رنگ بشه
مرحله 6و بعد شیر و نشاسته درت و آرد و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت خیلی کم میذاریم تا آروم آروم پخته بشه و موادمون غلیظ بشه .
مرحله 7وقتی موادمون غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم و روش رو نایلون میکشیم تا کرم رویه نبنده(روی خود کرم رو نایلون میکشیم نه رو ظرف) و اجازه میدیم تا در محیط آشپزخانه کاملا خنک بشه
مرحله 8وقتی خنک شد بهش پودر خامه و وانیل اضافه میکنیم و با دور تند همزن میزنیم تا موادمون فرم بگیره و بعد داخل بیسکوییت هارو با کرم پر میکنیم و با میوه تزیین میکنیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین