سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت (تارتلت)

تارت (تارتلت)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱۲۰ گرم
نمک ۱ پنس
عرق هل ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری
تارت (تارتلت)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت (تارتلت)
روش ساخت
مرحله 1روغن و پودر قند را حدود ۵ دقیقه با همزن زده تا سفید شود.بعد عرق هل یا گلاب،تخم مرغ و زعفران را ریخته با هم کاملا مخلوط کرده.از این زمان به بعد میتوان با همزن یا با قاشق هم زد.
مرحله 2کم کم آرد را که با نمک مخلوط کردیم را در چند مرحله اضافه کرده و مخلوط کنید.شاید آرد کمتر یا بیشتر نیاز باشد پس تا وقتی که خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبد آرد بریزید.
مرحله 3به مدت ۱۵ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت داده و در قالب تارت یا کیک یزدی میریزیم و داخلش رو حتما با چنگال چندتا سوراخ زده تا پف نکند‌.
مرحله 4میتوان خمیر را بین دوتا کیسه فریزر باز کرد.یکی زیر خمیر و یکی روی خمیر کیسه فریزر بگذارید و با وردنه به قطر نیم سانت یا کتر باز کرده و قالب زده و در سینی فر بگذارید
مرحله 5 سینی نیاز به چرب کردن ندارد.با چنگال سوراخ کرده و در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا وقتی که دورش تغییر رنگ بده میپزیم.روش رو با حلوا تزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین