سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن تارت یخچالی

تارت یخچالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۴ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۳۲ عدد
کره ۲۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
شیر عسل ۱ قوطی
خامه‏ ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ فنجان
تارت یخچالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت یخچالی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بیسگویت را پودر کرده و با کره مخلوط کنید
مرحله 2ته قالبهای تارت فریزر بیندازید
مرحله 3کمی از بیسکویت را برداشته با کمک انگشت به ته و دیواره های قالب فشار دهید تا پرس شود،(فریزر را با دستتان نگه دارید تا تکان نخورد) بعد در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود
مرحله 4پودر ژلاتین را روی نصف فنجان آب گفته شده بریزید تا اسفنجی شود
مرحله 5شیر را روی حرارت داغ کنید و ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا ژلاتین حل شود بعد شیر عسل را اضافه کنید بعد از مخلوط شدن از روی حرارت بردارید
مرحله 6خامه صبحانه را در ظرف دیگری بزنید و به مخلوط شیر عسل اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود
مرحله 7بعد از سرد شدن دسر به کمک قاشق داخل قالبهای بیسکویتی را پر کنید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا ببندد،
مرحله 8و در آخر به کمک فریزر بیسکویتها را از قالب جدا کرده داخل ظرف مورد نظر بچینید و با پسته و گردو تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین