زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۳۲ عدد |
کره ۲۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ لیوان |
شیر عسل ۱ قوطی |
خامه ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ فنجان |
مرحله 1 | ابتدا بیسگویت را پودر کرده و با کره مخلوط کنید |
مرحله 2 | ته قالبهای تارت فریزر بیندازید |
مرحله 3 | کمی از بیسکویت را برداشته با کمک انگشت به ته و دیواره های قالب فشار دهید تا پرس شود،(فریزر را با دستتان نگه دارید تا تکان نخورد) بعد در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود |
مرحله 4 | پودر ژلاتین را روی نصف فنجان آب گفته شده بریزید تا اسفنجی شود |
مرحله 5 | شیر را روی حرارت داغ کنید و ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا ژلاتین حل شود بعد شیر عسل را اضافه کنید بعد از مخلوط شدن از روی حرارت بردارید |
مرحله 6 | خامه صبحانه را در ظرف دیگری بزنید و به مخلوط شیر عسل اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود |
مرحله 7 | بعد از سرد شدن دسر به کمک قاشق داخل قالبهای بیسکویتی را پر کنید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا ببندد، |
مرحله 8 | و در آخر به کمک فریزر بیسکویتها را از قالب جدا کرده داخل ظرف مورد نظر بچینید و با پسته و گردو تزیین کنید. |