زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر یوفکابه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
سیر ۲ عدد |
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم |
پنیر چدار ۱۰۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
مرحله 1 | خمیر یوفکا را از فریزر خارج و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود. |
مرحله 2 | یک ورق از یوفکا را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع مرطوب کنید. این کار را برای 3 لایه دیگر نیز تکرار کنید ( در نهایت باید 4 لایه خمیر داشته باشید) . |
مرحله 3 | چهار عدد سیر را رنده کنید و روی خمیر بپاشید. |
مرحله 4 | فلفل دلمهای و پنیر را اضافه و گوجههای حلقه شده را روی مواد بچینید |
مرحله 5 | یک عدد سیر باقیمانده را به صورت حلقه برش بزنید و به همراه پنیر چدار روی گوجه بریزید. |
مرحله 6 | تارت را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 180 درجه قرار دهید |