زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر تارت0 |
آرد ۱ پیمانه |
بلغور گندم ۱/۲ پیمانه |
کره ۸۵ گرم |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب ۲ قاشق سوپ خوری |
پنیر فتا ۲ پیمانه |
گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
گردو ۱/۲ پیمانه |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد، بلغور گندم و نمک را داخل ظرف غذا ساز بریزید، سپس کره خردشده و سرد را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد شبیه خرد نان شود. حالا آب را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود. خمیر را کمی ورز دهید. |
مرحله 2 | فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف قالب تارت را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را باز کنید و داخل قالب قرار دهید. با دست آن را فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد. اضافه های خمیر را با چاقو جدا کنید. قالب را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و آن را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان، فویل را بردارید و قالب را 10 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا خمیر کمی طلایی شود، سپس آن را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود. |
مرحله 3 | در این فاصله در ظرفی پنیر و روغن زیتون را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس گردوهای خرد شده و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا شبیه خمیر شوند. |
مرحله 4 | مخلوط حاصل را روی خمیر تارت بریزید و پخش کنید. گوجه فرنگی ها را حلقه ای خرد کرده و روی مواد قرار دهید. نمک و فلفل هم روی آن ها بریزید. |
مرحله 5 | شعله بالای فر را روشن کنید و قالب را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوجه ها کباب شوند، سپس قالب را از فر خارج کرده، صبر کنید تا کمی خنک شود. تارت را از قالب درآورید و سرو کنید. |