سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن تارت گوجه فرنگی و پنیر

تارت گوجه فرنگی و پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
خمیر تارت0
آرد ۱ پیمانه
بلغور گندم ۱/۲ پیمانه
کره ۸۵ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر فتا ۲ پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۲ عدد
گردو ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
تارت گوجه فرنگی و پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت گوجه فرنگی و پنیر
روش ساخت
مرحله 1آرد، بلغور گندم و نمک را داخل ظرف غذا ساز بریزید، سپس کره خردشده و سرد را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد شبیه خرد نان شود. حالا آب را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود. خمیر را کمی ورز دهید.
مرحله 2فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف قالب تارت را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را باز کنید و داخل قالب قرار دهید. با دست آن را فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد. اضافه های خمیر را با چاقو جدا کنید. قالب‌ را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و آن‌ را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان، فویل را بردارید و قالب‌ را 10 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا خمیر کمی طلایی شود، سپس آن را از فر در‌آورده و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله 3در این فاصله در ظرفی پنیر و روغن زیتون را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس گردوهای خرد شده و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا شبیه خمیر شوند.
مرحله 4مخلوط حاصل را روی خمیر تارت بریزید و پخش کنید. گوجه فرنگی ها را حلقه ای خرد کرده و روی مواد قرار دهید. نمک و فلفل هم روی آن ها بریزید.
مرحله 5شعله بالای فر را روشن کنید و قالب را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوجه ها کباب شوند، سپس قالب را از فر خارج کرده، صبر کنید تا کمی خنک شود. تارت را از قالب درآورید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین