سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت گلابی با لیمو و بادام

تارت گلابی با لیمو و بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
خامه‏به مقدار لازم
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
آرد ۱.۵ قاشق غذا خوری
شکر ۵ قاشق غذا خوری
گلابی ۹۰۰ گرم
خامه‏ ۶۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱۱۵ گرم
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱۷۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
بادام ۲ قاشق غذا خوری
بستنیبه مقدار لازم
تارت گلابی با لیمو و بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت گلابی با لیمو و بادام
روش ساخت
مرحله 12 قاشق غذاخوری شکر، 170 گرم آرد، 1 قاشق چای خوری پوست لیمو و نمک را داخل کاسه متوسط مخلوط کنید.
مرحله 2کره را اضافه کنید. با انگشتتان آنها را مالش دهید. 60 گرم خامه زده شده را روی آن بریزید و آن ها را با چنگال هم بزنید اگر خمیر خشک است خامه بیشتری به آن اضافه کنید.
مرحله 3خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و بعد مثل یک دیسک تخت کنید و داخل پلاستیک بپیچید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.
مرحله 4فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرحله 5گلابی، 5 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چای خوری آرد، 1 قاشق چای خوری پوست لیمو و جوز را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مرحله 6خمیر را روی کاغذ روغنی آرد ریخته ورز دهید و به شکل دایره 35 سانتیمتری در بیاورید و بعد به وسیله کاغذ روغنی به سینی انتقال دهید. گلابی ها را در وسط خمیر بچینید. 5 سانتیمتر از خمیر را حاشیه قرار دهید. لبه های خمیر را روی گلابی ها تا کنید و بعد روی لبه ها خامه بمالید و روی آن بادام ها را پخش کنید.
مرحله 7شیرینی را به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت 15 دقیقه در دمای معمولی اتاق خنک شود.
مرحله 8سپس با بستنی وانیلی سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین