سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت کیک میوه های خشک

تارت کیک میوه های خشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۴ پیمانه
پودر شکر ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
ماست‏ ۲ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
کره ۲۰۰ گرم
نمکنوک قاشق چای خوری
انجیر ۶ عدد
خرما ۶ عدد
کشمش ۱/۲ پیمانه
قیصی ۶ عدد
آب سیب ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
عسلبه مقدار لازم
پودر نارگیلبه مقدار لازم
تارت کیک میوه های خشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت کیک میوه های خشک
روش ساخت
مرحله 1آرد، شکر و بیکینگ پودر را الک کرده، وانیل و نمک را اضافه کنید. مخلوط آردی را گود کنید و کره (هم دمای محیط)، 2 عدد تخم‌مرغ کامل و یک سفیده را به آنها اضافه کنید. اگر نیاز بود ماست را هم اضافه کنید.
مرحله 2خمیر را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس آن را 2 قسمت کرده و یک قسمت از خمیر را برای رویه تارت کنار بگذارید. بخشی از خمیر را داخل قالب پهن کنید
مرحله 3مواد داخلی را با هم ترکیب کنید و روی تارت بریزید. از بخش دیگر خمیر نوارهایی درست کرده و روی تارت قرار دهید. مواد رومال را ترکیب کرده و با قلم‌موی آشپزخانه روی تارت بمالید.
مرحله 4تارت را در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. سپس تارت را خارج کرده و با قلم کمی عسل رویش بمالید. تارت را با پاشیدن پودر نارگیل و پسته تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین