زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
کدو سبز ۱ کیلوگرم |
پیاز ۲ عدد |
فلفل سبز ۲ عدد |
تخم مرغ ۶ عدد |
آرد ۱۵۰ گرم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
پنیر چدار ۲ پیمانه |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | فر را از قبل تا حرارت 375 درجه گرم کنید. در این فاصله کدوها را بشویید و حلقه حلقه کنید. از آنجا که قرار است کدوها همراه با پوستشان خرد شوند، بهتر است آنهایی را انتخاب کنید که پوست نازک باشند. |
مرحله 2 | کمی روغن کف تابه بریزید و اجازه دهید گرم شود. سپس کدوها را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و پیاز را که به صورت نگینی یا خلالی خردشدهاند، تفت دهید تا طلایی شوند. |
مرحله 3 | فلفل سبز ریز خردشده را اضافه کنید و همراه پیازها 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 4 | تخممرغها را در کاسهای جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند. |
مرحله 5 | آرد، پنیر چدار، نمک و بیکینگ پودر را به تخممرغها اضافه کنید. مخلوط پیاز و کدو را نیز به این مخلوط اضافه کنید و آرام هم بزنید. |
مرحله 6 | کف یک قالب فر را با روغن یا کره چرب کنید و مایه تارت را داخل آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید چند حلقه کدوی خام هم به عنوان تزیین روی تارت بگذارید. |
مرحله 7 | قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود |