زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۶۰ گرم |
کره ۱۲۵ گرم |
پنیر چدار ۶۵ گرم |
خامه ۱/۲ پیمانه |
ژامبون ۴ ورق |
تخم مرغ ۴ عدد |
کلم بروکلی ۱ پیمانه |
آب ۲-۳ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | پنیر چدار را درشت رنده کنید.کلم بروکلی را تمیز بشوئید و خرد کنید. |
مرحله 2 | آرد و کره را در غذاساز یا استند میکسر بریزید تا مخلوط به شکل خرده نانهای ریز درآید. میتوانید این کار را با دست هم انجام دهید به اینصورت که با نوک انگشتان کره و آرد را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | به تدریج آب را اضافه کنید تا مخلوط به هم بچسبد و به شکل خمیر درآید. |
مرحله 4 | خمیر به دست آمده را روی سطحی باز کنید که روی آن آرد پاشیده اید، طوریکه قطر آن 5 میلیمتر باشد.(از خمیر پای آماده هم میتونید استفاده کنید.) |
مرحله 5 | قالب تارت را با خمیر بپوشانید. اضافه های خمیر را ببرید. قالب را با خمیر را برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. |
مرحله 6 | ژامبونها را نازک خرد کنید. آن را در تابه ای روی شعله متوسط سرخ کنید و گهگاهی آن را هم بزنید.(میتوانید از گوشت یامرغ هم استفاده کنید.) |
مرحله 7 | فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. |
مرحله 8 | کف خمیری که در یخچال گذاشته بودید را با چنگال ضربه بزنید تا سوراخ سوراخ شود سپس با کاغذ روغنی یا شیرینیپزی بپوشانید و روی آن را با نخود یا لوبیای خام (برای وزن انداختن روی خمیر تا خمیر پف نکند). خمیر را برای 15 دقیقه بپزید. |
مرحله 9 | درجه فر را به 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید. کاغذ و حبوبات را بردارید و برای 5 دقیقه دیگر آن را در فر بپزید تا به رنگ طلایی روشن در بیاید. |
مرحله 10 | ظرف تارت را که از فر خارج کردید روی میز قرار دهید.نصف ژامبون و نصف پنیر چدار را روی خمیر بپاشید. |
مرحله 11 | بروکلیهای خردشده را روی مواد بچینید.تخم مرغ و خامه را در کاسه ای بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. |
مرحله 12 | آن را روی بروکلی بریزید. باقی ژامبون و چدار را روی مواد بپاشید.برای 35 دقیقه در فر قرار دهید، سپس سرو کنید. |