سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت چیز زبرا

تارت چیز زبرا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۱.۵ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله آلوئه ورا ۱/۲ بسته
ژله توت فرنگی ۱/۲ بسته
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه‏ ۲۰۰ گرم
رنگ خوراکی ۲-۳ قطره
آب ۲ لیوان
تارت چیز زبرا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت چیز زبرا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بیسکوییت هارو با غذا ساز پودر کنید سپس کره را ذوب کرده و با بیسکوییتها خوب مخلوط کنید .خمیر بیسکوییتی را کف قالب تارت پهن کنید و دیواره ها را نیز با خمیر بیسکوییت بپوشانید. سپس قالب را برای مدت یکساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 2ژله آلوئه ورا و توت فرنگی را هر کدام جدا با یک لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بنماری کنید.اجازه دهید ژله های بنماری شده کاملا در دمای آشپزخانه سرد شوند در صورت داغی باعث بریده شدن مواد پنیری میشوند.
مرحله 3برای تهیه مواد پنیری خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای را با همزن خوب مخلوط کنید سپس مواد را به دو قسمت تقسیم کنید.به یکی ژله آلوئه ورا ودیگری ژله توت فرنگی را بیافزایید در صورت تمایل میتوانید دو سه قطره رنگ قرمز هم برای موادژله توت فرنگی بیفزایید .
مرحله 4دقت کنیدهمه ژله های بنماری شده استفاده نمیشود باید تا حدی از ژله ها با مواد پنیری مخلوط کنید که مواد حالت روانی پیدا کنند تا برای تکنیک زبرا راحت داخل قالب پهن شوند ‌.(وقتی با قاشق از مواد بریزید حالت رووان داشته باشد. )
مرحله 5قالب تارت را از یخچال خارج کرده و از مواد پنیری بصورت یکی در میان داخل قالب بریزید درست در مرکز تارت (مانند تکنیک کیک زبرا)میتوانید با کمی خیلی کم !حرکت دادن قالب به پخش شدن مواد پنیریتون کمک کنید.
مرحله 6قالب تارت چیز را بمدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و پس از آن از قالب خارج کنید و نوش جان.هزینه این آموزش صلوات بر محمد و ال محمد است
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین