زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر یوفکا ۹ ورق |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
ریحان ۱ شاخه |
کره ۱۰۰ گرم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ پیمانه |
نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری |
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود. |
مرحله 2 | برای تهیه این تارت میتوانید از قالبهای کوچک تک نفره یا بزرگ استفاده کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و یک ورق از یوفکا را در آن قرار دهید. سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود، به همین ترتیب سطح ظرف را با یوفکای آغشته به کره بپوشانید |
مرحله 3 | مقداری از پنیر پارمزان را روی سطح یوفکا بریزید، سپس روی پنیرها را با لایهای دیگر از یوفکا بپوشانید. مجددا پنیر ریخته و لایه سوم از یوفکاهای چرب شده را روی پنیر بپیچید (در نهایت داخل ظرف باید سه لایه یوفکا داشته باشید) |
مرحله 4 | سطح لایه سوم را با پنیر موزارلا پیاز، ریحان، نعناع خشک و ادویه ها بپوشانید |
مرحله 5 | تارت را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا سطح پنیر و خمیرها طلایی شوند ( حدود 15 دقیقه) |