سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت پنیری انار

تارت پنیری انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
بیسکویت شکلاتی ۱.۵ پیمانه
کره ۴ قاشق سوپ خوری
پودر قهوه ۲ قاشق چای خوری
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
پودر شکر ۱/۳ پیمانه
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
دانه انار ۱ پیمانه
مربا ۱/۲ پیمانه
تارت پنیری انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت پنیری انار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بیسکویت‌ها و پودر قهوه را داخل غذا ساز بریزید تا خردشده و با هم مخلوط شوند، سپس آن را داخل کاسه بریزید. کره را هم اضافه کنید و مواد را با انگشت با هم مخلوط کنید.
مرحله 2داخل 4-3 قالب تارت کوچک را چرب کنید، سپس مخلوط را داخل آن‌ها بریزید و فشار دهید تا یک ‌لایه ته قالب را پر کند. قالب‌ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید.
مرحله 3در این میان که لایه‌ اول در حال پختن است، در یک کاسه پنیر ماسکارپونه، خامه‌ فرم گرفته، شکر و وانیل را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 4بعد از زمان ذکرشده، قالب‌ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کاملاً خنک شوند، سپس مخلوط پنیر را روی آن‌ها بریزید و پخش کنید. قالب‌ها را حداقل حدود 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه‌ پنیری خودش را بگیرد.
مرحله 5وقتی تارت ها آماده شدند، قالب‌ها را از یخچال خارج کنید. سپس به‌آرامی تارت‌ها را از قالب‌ها جدا کنید.
مرحله 6روی تارت دانه‌های انار و مربای انار را بریزید، سپس آن‌ها را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین