زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۵۰ گرم |
مارگارین ۱۲۵ گرم |
پودر قند ۳۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
شیر ۱/۳ پیمانه |
رنده پوست لیمو ۱ عدد |
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری |
آب ۱ قاشق سوپ خوری |
آرد ذرت ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاسترد ۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۴ پیمانه |
پاستیلتعدادی |
آب لیمو ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا مارگارین و آردرا با هم مخلوط کنید تا به صورت خردهنان درآید.سپس پودر قند، شیر سرد و رنده پوست لیمو را به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا خمیر یک جا جمع شود.خمیر را داخل سلوفان جمع کرده و به مدت 1ساعت استراحت دهید بعد خمیر را داخل قالبهای تارت انداخته و خمیرکف قالب را سوراخ کنید و تارتها را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. |
مرحله 2 | تارت ها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود .بعد با مواد میانی آن را پر كرده و پاستیلها را به دلخواه روی مواد قرار دهید. |
مرحله 3 | تارتهای آماده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا رویه شان سفت شود. |
مرحله 4 | طرز تهیه مواد میانی: آب سرد و ژلاتین را با هم مخلوط کرده و به صورت بن ماری ژلاتین را حل کنید. آرد ذرت، کاستارد ، آب لیموی تازه ، شکر و شیر را روی حرارت قرار دهید، آن را خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. در انتها ژلاتین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدست شود. بعد از خنک شدن، داخل تارتها را با مواد پر کنید. |