سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت پاستیلی

تارت پاستیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
مارگارین ۱۲۵ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۱/۳ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ عدد
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
آب ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ذرت ۱ قاشق چای خوری
پودر کاسترد ۴ قاشق چای خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
پاستیلتعدادی
آب لیمو ۲ قاشق چای خوری
تارت پاستیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت پاستیلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مارگارین و آردرا با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده‌نان درآید.سپس پودر قند، شیر سرد و رنده پوست لیمو را به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا خمیر یک جا جمع شود.خمیر را داخل سلوفان جمع کرده و به مدت 1ساعت استراحت دهید بعد خمیر را داخل قالب‌های تارت انداخته و خمیرکف قالب را سوراخ کنید و تارت‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.
مرحله 2تارت ها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود .بعد با مواد میانی آن را پر كرده و پاستیل‌ها را به دلخواه روی مواد قرار دهید.
مرحله 3تارت‌های آماده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا رویه شان سفت شود.
مرحله 4طرز تهیه مواد میانی: آب سرد و ژلاتین را با هم مخلوط کرده و به صورت بن ماری ژلاتین را حل کنید. آرد ذرت، کاستارد ، آب لیموی تازه ، شکر و شیر را روی حرارت قرار دهید، آن را خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. در انتها ژلاتین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدست شود. بعد از خنک شدن، داخل تارت‌ها را با مواد پر کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین