سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت نسکافه و گردو

تارت نسکافه و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
خمیر تارت0
آرد سفید ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
شیر ۱/۴ لیوان
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
نسکافه ۱ قاشق مربا خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
تارت نسکافه و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت نسکافه و گردو
روش ساخت
مرحله 1برای درست کردن پایه تارت ابتدا پودر قند و آرد را با وانیل داخل غذا ساز ریخته و کره را از فریزر خارج کرده به همراه نمک داخل غذا ساز ریخته ودستگاه را روشن کرده مواد را مخلوط کرده تا شبیه خرده نان شود.
مرحله 2سپس زرده تخم مرغ را با چنگال زده و به همراه شیر سرد به مواد قبل اضافه میکنیم این مواد را یکجا اضافه نکنید چون امکان دارد کمی از مواد اضافه باشد همین که مواد داخل غذا ساز به صورت یک گلوله درآمد کافی است
مرحله 3خمیر را جمع کرده داخل نایلون قرار داده و نیم ساعت در یخچال قرار داده دقت داشته باشید این خمیر را اصلا نباید ورز بدهید چون تارت بعد از پخت سفت میشود ودیگر ترد نیست
مرحله 4خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت 2_3 میلیمتر باز کرده وداخل قالب تارت انداخته و خمیر را به شکل قالب درآورده یعنی کف و دیواره قالب را کاملا با خمیر پوشانده با کمک چنگال خمیر را سوراخ کرده و به مدت 30 دقیقه در فر 180درجه قرار داده سپس قالب را از فر خارج کرده تا تارت کاملا سرد شود
مرحله 5برای درست کردن کرم ابتدا شکر ،زرده تخم مرغ،آرد و نسکافه را مخلوط کرده شیر را به آن افزوده و از صافی رد کنید .مواد را روی حرارت قرار داده و مرتب همزده تا کرم پخته وغلیظ شود از روی حرارت برداشته گردو و کره را اضافه کرده بعد داخل تارتها را با این کرم پر کرده و با هر چیز که دوست دارید تزیین کنید و نوش جان کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین