زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۲۰۰ گرم |
پنیربه مقدار لازم |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
خامه ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
بادمجانبه تعداد لازم |
مرحله 1 | کره را به همراه آرد و نمک داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید . پس از این که تکههای کره کمی با آرد مخلوط شد، چند قاشق آب سرد اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد بهتر ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند. |
مرحله 2 | خردههای خمیر را روی نایلون تمیزی بریزید و با نوک انگشتان دست آنها را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر آماده را حداقل به مدت یکی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود. |
مرحله 3 | خمير تارت را روی سطح صاف و تمیزی باز کنید. خمیر نازک شده را داخل ظرف پهن کنید. روی آن مقداری مخلوط پنير بريزيد. سبزيجات را با پوستكن تيز به صورت نازك برش دهيد. آنها را رول كرده و روي پنير بچينيد تا ظرف كاملا پر شود. |
مرحله 4 | تخممرغ را در کاسهای بشکنید و هم بزنید. خامه، نمك و فلفل را هم داخل ظرف بريزید و كاملا مخلوط کنيد. حالا آنها را روی سبزيجات بريزيد. ظرف را به مدت ٤٥ دقيقه در طبقه وسط فر که از قبل با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد قبل گرم شده بگذاريد. |