زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۶۰ گرم |
کره ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
پودر قند ۵ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱ پنس |
شیر ۲ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۸ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکیچند قطره |
مرحله 1 | آرد و نمک را سه بار الک کنید. کره را خرد کنید و به آرد اضافه کنید و با انگشتان ورز دهید تا به خورد آرد برود و مواد به شکل خرده نان درآید. میتوانید با دور کند همزن بزنید. |
مرحله 2 | شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ورز دهید. زیادی ورز دادن خمیر باعث به روغن افتادن میشود و خمیر خوبی حاصل نمیشود. |
مرحله 3 | مواد را داخل کیسه فریزر برای حدود یکساعت در یخچال قرار دهید. خمیر را روی میز با وردنه به اندازه ظرف تارت باز کنید، خمیر را دور وردنه بپیچید و به آرامی داخل قالب قرار دهید و با دست اطراف خمیر را مرتب کنید و با چاقو اضافه خمیر را جدا کنید. |
مرحله 4 | روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید، یک کاغذ روغنی روی خمیر قرار دهید و کمی حبوبات روی آن بریزید که سنگین شود و خمیر تارت پف نکند. |
مرحله 5 | قالب را برای 15 تا 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 قرار دهید و چند دقیقه آخر گریل کنید تا طلایی شود. بعد از خنک شدن تارت را به آرامی از قالب خارج کنید. |
مرحله 6 | کرم پاتیسیر: همه مواد را مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت ملایم مدام به هم بزنید تا کرم به غلظت فرنی برسد. سپس از روی حرارت برداشته و کمی هم بزنید تا کرم خنک شود و رویه نبندد، سپس داخل تارت را با کرم پر کنید و اجازه دهید در یخچال خنک شود. |
مرحله 7 | تزیین تارت: کمی شکلات بن ماری کنید و داخل قیف ریخته و طرح کلی صورت را بکشید. |
مرحله 8 | برای میوها از توت فرنگی ، آلبالو ، گیلاس یا بلوبری استفاده کنید. برای گردنبند و گوشواره از ترافل های رنگی یا مروارید خوراکی استفاده کنید. اگر این رسپی برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید. |