سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن تارت میوه با کِرِم پنیری

تارت میوه با کِرِم پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پنیر ریکوتا ۳۰۰ گرم
توت فرنگی ۲۵۰ گرم
آب ۱۶۰ میلی لیتر
شکر ۷۰ گرم
خمیر فیلو ۸ ورق
پرتقال ۲ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
تارت میوه با کِرِم پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت میوه با کِرِم پنیری
روش ساخت
مرحله 1پرتقال را پوست کنده، رویه سفید آن را بردارید و فیله کنید.
مرحله 2توت فرنگی‌ها را شسته، پوست کنده و خرد کنید.
مرحله 3یک قاشق سوپ‌خوری مغز پسته بدون نمک تست شده و درشت خرد شده می‌تواد شکل زیبایی به تارت‌های شما بدهد.
مرحله 4فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. شکر و آب را در شیرجوش روی حرارت کم قرار دهید تا وقتی شکر حل شود. وانیل را به آن اضافه کنید. حرارت را کمی بالا ببرید تا این مخلوط آهسته جوش بزند. بدون اینکه هم بزنید به مدت 12 دقیقه آن را حرارت دهید یا تا وقتی حجم آن به نصف برسد و شربت قوام بیاید.
مرحله 5شربت را به ظرفی کوچک انتقال دهید. آن را کنار بگذارید تا سرد شود. سپس در آن را بگذارید و در یخچال نگه دارید.
مرحله 66 قالب تارت چین‌دار 8 سانتی‌متری (اندازه کف قالب) با 3 سانتی‌متر عمق را با روغن زیتون چرب کنید. ورقه‌های فیلو را روی سطحی تمیز قرار دهید. با یک دستمال خشک آنها را بپوشانید سپس یک دستمال نمدار روی آن قرار دهید. این کار از خشک شدن فیلو جلوگیری می‌کند.
مرحله 7یک ورقه خمیر فیلو را با روغن زیتون چرب کنید. یک ورقه فیلوی دیگر را روی آن قرار دهید. با روغن زیتون آن را چرب کنید و 2 ورقه خمیر فیلوی دیگر روی آنها قرار دهید تا یک دسته درست شود.
مرحله 8از یک قالب گرد با قطر 15 سانتی‌متر استفاده کنید و 3 صفحه دایره‌ای شکل از این دسته فیلو ببرید.
مرحله 9نصف قالب‌های آماده کرده را با این خمیرهای دایره‌ای بپوشانید. این کار را در مورد بقیه ورقه‌های فیلو، روغن زیتون و قالب‌های آماده شده تکرار کنید. حالا آنها را روی سینی فر قرار دهید.
مرحله 10آنها را برای 8 دقیقه در فر بپزید یا تا وقتی فیلو ترد و طلایی شود. حالا آنها را کنار بگدارید تا کاملا سرد شوند. به دقت فیلوهای شکل گرفته را از قالب خارج کنید.
مرحله 11با استفاده از یک همزن برقی پنیر ریکوتا و 60 میلی لیتر (¼ پیمانه) شربت را در کاسه‌ای متوسط بزنید تا وقتی نرم و خامه‌ای شود.
مرحله 12مخلوط ریکوتا را در میان فیلوهای شکل گرفته تقسیم کنید. سپس پرتقال و توت فرنگی را روی آنها قرار دهید. برای سرو، بقیه شربت و پسته را روی میوه‌های درون تارت بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین