مرحله 1 | پرتقال را پوست کنده، رویه سفید آن را بردارید و فیله کنید. |
مرحله 2 | توت فرنگیها را شسته، پوست کنده و خرد کنید. |
مرحله 3 | یک قاشق سوپخوری مغز پسته بدون نمک تست شده و درشت خرد شده میتواد شکل زیبایی به تارتهای شما بدهد. |
مرحله 4 | فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر و آب را در شیرجوش روی حرارت کم قرار دهید تا وقتی شکر حل شود. وانیل را به آن اضافه کنید. حرارت را کمی بالا ببرید تا این مخلوط آهسته جوش بزند. بدون اینکه هم بزنید به مدت 12 دقیقه آن را حرارت دهید یا تا وقتی حجم آن به نصف برسد و شربت قوام بیاید. |
مرحله 5 | شربت را به ظرفی کوچک انتقال دهید. آن را کنار بگذارید تا سرد شود. سپس در آن را بگذارید و در یخچال نگه دارید. |
مرحله 6 | 6 قالب تارت چیندار 8 سانتیمتری (اندازه کف قالب) با 3 سانتیمتر عمق را با روغن زیتون چرب کنید. ورقههای فیلو را روی سطحی تمیز قرار دهید. با یک دستمال خشک آنها را بپوشانید سپس یک دستمال نمدار روی آن قرار دهید. این کار از خشک شدن فیلو جلوگیری میکند. |
مرحله 7 | یک ورقه خمیر فیلو را با روغن زیتون چرب کنید. یک ورقه فیلوی دیگر را روی آن قرار دهید. با روغن زیتون آن را چرب کنید و 2 ورقه خمیر فیلوی دیگر روی آنها قرار دهید تا یک دسته درست شود. |
مرحله 8 | از یک قالب گرد با قطر 15 سانتیمتر استفاده کنید و 3 صفحه دایرهای شکل از این دسته فیلو ببرید. |
مرحله 9 | نصف قالبهای آماده کرده را با این خمیرهای دایرهای بپوشانید. این کار را در مورد بقیه ورقههای فیلو، روغن زیتون و قالبهای آماده شده تکرار کنید. حالا آنها را روی سینی فر قرار دهید. |
مرحله 10 | آنها را برای 8 دقیقه در فر بپزید یا تا وقتی فیلو ترد و طلایی شود. حالا آنها را کنار بگدارید تا کاملا سرد شوند. به دقت فیلوهای شکل گرفته را از قالب خارج کنید. |
مرحله 11 | با استفاده از یک همزن برقی پنیر ریکوتا و 60 میلی لیتر (¼ پیمانه) شربت را در کاسهای متوسط بزنید تا وقتی نرم و خامهای شود. |
مرحله 12 | مخلوط ریکوتا را در میان فیلوهای شکل گرفته تقسیم کنید. سپس پرتقال و توت فرنگی را روی آنها قرار دهید. برای سرو، بقیه شربت و پسته را روی میوههای درون تارت بریزید. |