زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر تارت0 |
کره ۱۵۰ گرم |
آرد ۲۵۰ گرم |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
پنیر موسکارپونه ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
آب پرتقال ۴ قاشق غذا خوری |
پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر قندبه مقدار لازم |
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری سرخالی |
مرحله 1 | ابتدا خمیر تارت رو آماده میکنیم . کره (حتما سرد باشه ) رو خرد میکنیم و بهش پودر قند و نمک و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشتامون هم میزنیم تا به شکل خرده نان در بیاد. |
مرحله 2 | و بعد بهش شیر سرد و زرده تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد(اصلا خمیر رو ورز ندید چون باعث سفت شدن تارت میشه ). |
مرحله 3 | بعد خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه و بعد خمیر رو با وردنه باز میکنیم و داخل قالب پهن میکنیم و با چنگال روی خمیر رو سوراخ میکنیم تا خمیر داخل فر پف نکنه . |
مرحله 4 | و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا خمیر پخته بشه و بعد از فر خارج میکنیم و وقتی خنک شد از قالب بیرون میاریم . |
مرحله 5 | حالا باید کرم رو درست کنیم پنیر ماسکارپونه و خامه و پودر قند رو باهمزن میزنیم تا یکدست بشه و بعد بهش پودر ژلاتین رو که داخل آب پرتقال به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم و پوست پرتقال هم اضافه میکنیم(مواظب باشید سفیدی پوست پرتقال داخل کرم نره که باعث تلخی میشه) و دوباره با همزن میزنیم . |
مرحله 6 | و بعد کرم رو داخل تارت میریزیم و میذاریم داخل یخچال تا کمی سفت بشه و بعد روش رو با خامه فرم گرفته و میوه و بریلو تزیین میکنیم. |