سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت میوه ای

تارت میوه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خمیر تارت0
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
پنیر موسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آب پرتقال ۴ قاشق غذا خوری
پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر قندبه مقدار لازم
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری سرخالی
تارت میوه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت میوه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر تارت رو آماده میکنیم . کره (حتما سرد باشه ) رو خرد میکنیم و بهش پودر قند و نمک و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشتامون هم میزنیم تا به شکل خرده نان در بیاد.
مرحله 2و بعد بهش شیر سرد و زرده تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد(اصلا خمیر رو ورز ندید چون باعث سفت شدن تارت میشه ).
مرحله 3بعد خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه و بعد خمیر رو با وردنه باز میکنیم و داخل قالب پهن میکنیم و با چنگال روی خمیر رو سوراخ میکنیم تا خمیر داخل فر پف نکنه .
مرحله 4و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا خمیر پخته بشه و بعد از فر خارج میکنیم و وقتی خنک شد از قالب بیرون میاریم .
مرحله 5حالا باید کرم رو درست کنیم پنیر ماسکارپونه و خامه و پودر قند رو باهمزن میزنیم تا یکدست بشه و بعد بهش پودر ژلاتین رو که داخل آب پرتقال به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم و پوست پرتقال هم اضافه میکنیم(مواظب باشید سفیدی پوست پرتقال داخل کرم نره که باعث تلخی میشه) و دوباره با همزن میزنیم .
مرحله 6و بعد کرم رو داخل تارت میریزیم و میذاریم داخل یخچال تا کمی سفت بشه و بعد روش رو با خامه فرم گرفته و میوه و بریلو تزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین