سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت لقمه‌ای حلوا

تارت لقمه‌ای حلوا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
کره ۶۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
ماست‏ ۳ قاشق سوپ خوری
نمککمی
پستهکمی
تارت لقمه‌ای حلوا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت لقمه‌ای حلوا
روش ساخت
مرحله 1كره را مدتي پيش از شروع كار از يخچال بيرون بگذاريد تا كمي نرم شود. آرد را به همراه نمك و كره تكه تكه شده نرم در كاسه‌اي ريخته و با نوك انگشت مخلوط كنيد. نبايد خمير را ورز دهيد چون به روغن مي‌افتد.
مرحله 2ماست و زرده تخم مرغ را هم كم‌كم اضافه كرده و به مخلوط كردن با دست ادامه دهيد؛ در حدي كه خمير به دست نچسبد.خمير آماده را نيم ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.
مرحله 3بعد از اين مدت، خمير را از يخچال درآورده، روي سطح صاف و آردپاشي شده‌اي با وردنه باز كنيد تا به قطر نيم سانتي‌متر برسد، بعد خمير را قالب زده و در ظرف مخصوص تارت‌هاي يك نفره قرار دهيد و با نوك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا خمير در حين پخت پف نكند.
مرحله 4فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. قالب ها را روي پنجره فر، طبقه وسط بگذاريد و به مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا نان تارت آماده شود. بعد از اين مدت فر را خاموش كرده و قالب‌ها را دربياوريد و بگذاريد خنك شوند. نان‌ها بعد از خنك شدن به راحتي از قالب جدا مي‌شوند. حلواي آماده شده را با قيف درون نان‌ها پر كرده و با خلال‌هاي پسته و بادام تزئين كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین