زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲۵۰ گرم |
کره ۶۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
ماست ۳ قاشق سوپ خوری |
نمککمی |
پستهکمی |
مرحله 1 | كره را مدتي پيش از شروع كار از يخچال بيرون بگذاريد تا كمي نرم شود. آرد را به همراه نمك و كره تكه تكه شده نرم در كاسهاي ريخته و با نوك انگشت مخلوط كنيد. نبايد خمير را ورز دهيد چون به روغن ميافتد. |
مرحله 2 | ماست و زرده تخم مرغ را هم كمكم اضافه كرده و به مخلوط كردن با دست ادامه دهيد؛ در حدي كه خمير به دست نچسبد.خمير آماده را نيم ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند. |
مرحله 3 | بعد از اين مدت، خمير را از يخچال درآورده، روي سطح صاف و آردپاشي شدهاي با وردنه باز كنيد تا به قطر نيم سانتيمتر برسد، بعد خمير را قالب زده و در ظرف مخصوص تارتهاي يك نفره قرار دهيد و با نوك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا خمير در حين پخت پف نكند. |
مرحله 4 | فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. قالب ها را روي پنجره فر، طبقه وسط بگذاريد و به مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا نان تارت آماده شود. بعد از اين مدت فر را خاموش كرده و قالبها را دربياوريد و بگذاريد خنك شوند. نانها بعد از خنك شدن به راحتي از قالب جدا ميشوند. حلواي آماده شده را با قيف درون نانها پر كرده و با خلالهاي پسته و بادام تزئين كنيد. |