سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت عسلی

تارت عسلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۵ نفر
مواد لازم
نان تارت ۱ بسته
عسل ۱۵۰ گرم
مغز آجیل ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
هل ۱/۲ قاشق چای خوری
خلال پستهبه مقدار لازم
تارت عسلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت عسلی
روش ساخت
مرحله 1مغز تخمه آفتابگردان را مقداری تفت دهید.
مرحله 2عسل و مغز تخمه آفتابگردان و نارگیل و هل را مخلوط کرده تا یکدست شوند.
مرحله 3از مواد داخل هر تارت ریخته و چند خلال پسته روی مواد بگذارید.
مرحله 4تارت ها را داخل سینی و طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 120 درجه قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین