سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت عسل و گردو

تارت عسل و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
پودر شکر ۱/۲ لیوان
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۲ لیوان
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گردو ۱/۱/۲ لیوان
عسل ۱/۲ استکان
تارت عسل و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت عسل و گردو
روش ساخت
مرحله 1آرد، کره نرم شده در دمای آشپزخانه، زرده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسب ریخته خوب ورز دهید.
مرحله 2روی خمیر را بوسیله سلفون پوشانده به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله 3روی میز آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید. خمیر را در قالب چرب و کمی آرد پاشی شده قرار داده در فر از قبل شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت پانزده دقیقه بگذارید بپزد.
مرحله 4در ظرفی دیگر عسل، شیر، شکر، کره، تخم مرغ و اندکی پودر مغز هل را خوب مخلوط کنید. بعد از پانزده دقیقه قالب را از فر خارج کرده از مواد تخم مرغی پر کنید. روی مواد تخم مرغی گردوها را بچینید.
مرحله 5کمی دارچین روی گردو ها پاشیده، قالب تارت را یکبار دیگر در فر قرار دهید. درجه حرارت را روی ۱۷۰ قرار داده به مدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه به تارت زمان دهید تا پخته و طلایی شود.
مرحله 6
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین