زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
پودر شکر ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
کره ۱۰۰ گرم |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۱/۲ لیوان |
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۵۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
گردو ۱/۱/۲ لیوان |
عسل ۱/۲ استکان |
مرحله 1 | آرد، کره نرم شده در دمای آشپزخانه، زرده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسب ریخته خوب ورز دهید. |
مرحله 2 | روی خمیر را بوسیله سلفون پوشانده به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | روی میز آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید. خمیر را در قالب چرب و کمی آرد پاشی شده قرار داده در فر از قبل شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت پانزده دقیقه بگذارید بپزد. |
مرحله 4 | در ظرفی دیگر عسل، شیر، شکر، کره، تخم مرغ و اندکی پودر مغز هل را خوب مخلوط کنید. بعد از پانزده دقیقه قالب را از فر خارج کرده از مواد تخم مرغی پر کنید. روی مواد تخم مرغی گردوها را بچینید. |
مرحله 5 | کمی دارچین روی گردو ها پاشیده، قالب تارت را یکبار دیگر در فر قرار دهید. درجه حرارت را روی ۱۷۰ قرار داده به مدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه به تارت زمان دهید تا پخته و طلایی شود. |
مرحله 6 |