زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مواد لازم0 |
بیسکویت ۸ عدد |
کره ۶-۷ قاشق غذا خوری |
عسل ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات ۳۰ گرم |
خامه ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | بیسکوئیت ها رو با دست خورد کنید بعد توی غذا ساز یا آسیاب بریزید. کره رو قاشق قاشق به پودر بیسکوئیت اضافه کنید و با دست ورز بدید اگر هنوز خمیری نشده بود یک ق عسل رو هم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری بشه و به دست نچسبه. |
مرحله 2 | در این مرحله اگه دوست داشتید کمی وانیل به خمیر بزنید تا طعم کره رو بپوشونه. |
مرحله 3 | داخل یک کاسه رو چرب کنید و مواد رو توش پهن کنید طوری که حدود یک سانت هم از خمیر، روی لبه های کاسه بیاد. (خمیر باید مثل یک کاسه باشه، که بتونید توش مواد تارت رو بریزید.) |
مرحله 4 | ظرف رو یکی دو ساعت بگذارید تو فریزر تا خمیر کاملا سفت بشه. بعد ظرفی رو که نون #تارت داخلشه بگذارید تو یه ظرف دیگه که توش آب ولرم ریختید. چند ثانیه بمونه بعد ظرف تارت رو وارونه بگذارید توی بشقاب، یکم کف و دیواره های ظرف رو فشار بدید تا نون تارت توی بشقاب برگرده. |
مرحله 5 | حالا نون تارت رو بذارید تو یخچال. و با مقادیر خامه و شکلات که در مواد لازم ذکر شد، گاناش درست کنید و اجازه بدید از حرارت بیفته، بعد بریزیش وسط نون تارت. |
مرحله 6 | دوباره بذارید تو یخچال تا گاناش هم کمی خودشو بگیره. بعد با میوه یا شکلات چیپسی و...تزئینش کنید. |