سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت شکلاتی با خمیر فندقی

تارت شکلاتی با خمیر فندقی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
فندق ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱/۲ پیمانه
آب ۳ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
خامه شکلاتی ۳/۴ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
تارت شکلاتی با خمیر فندقی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت شکلاتی با خمیر فندقی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 4/3 پیمانه از فندوق های خردشده را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. سینی را به مدت 7-5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا فندق ها برشته شوند، سپس سینی را بیرون بیاورید و بگذارید فندق ها خنک شوند.
مرحله 2فندق های برشته را همراه با آرد، شکر و نمک داخل ظرف غذاساز بریزید تا کاملا نرم و پوره ای شکل شوند، سپس تکه های کره سرد را اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد شبیه خرده نان شوند. مخلوط را داخل ظرفی بریزید، سپس آب سرد را اضافه کنید. مخلوط را به آرامی ورز دهید تا خمیر نرمی حاصل شود. در صورت نیاز مقدار بیشتری آب سرد اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.
مرحله 3قالب تارت را با مقداری روغن چرب کنید، سپس خمیر را داخل قالب تارت باز کنید تا کف و دیواره ها را بپوشاند. قالب را به مدت 20-18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر آماده شود.
مرحله 4در این فاصله در ظرفی نیمی از خامه را با نشاسته ذرت مخلوط کنید. بقیه خامه را همراه با خامه شکلاتی و نمک داخل قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود. مرتب هم بزنید تا مخلوط کمی غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط خنک شود.
مرحله 5وقتی مخلوط و خمیر خنک شدند، مخلوط شکلاتی را داخل قالب بریزید و پخش کنید. قالب را به مدت 5-4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تارت شما آماده شود.
مرحله 6موقع سرو، تارت را برش بزنید، با بقیه فندق ها تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین