سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت شکلاتی انار

تارت شکلاتی انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
انار ۱ عدد
اگار ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱ لیوان
خامه‏ ۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
شکلات ۳۴۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آب ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۲۰ گرم
آرد ۲۲۰ گرم
تارت شکلاتی انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت شکلاتی انار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره , آرد , نمک و شکر را در دستگاه غذاساز بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان شود
مرحله 2سپس تخم مرغ و آب یخ را اضافه کنید و مجددا غذاساز را روشن و مواد را با هم مخلوط کنید
مرحله 3بعد از اینکه خمیر جمع شد غذاساز را خاموش کنید و خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد
مرحله 4نکاتی که باید در زمان تهیه تارت شکلاتی انار به آن توجه کنید این است که باید در زمان درست کردن خمیر ار موادسرد استفاده کنید و هم چنین برای جلوگیری از به روغن افتادن خمیر را زیاد ورز ندهید
مرحله 5در مرحله دوم تهیه تارت شکلاتی انار باید خمیر را بعد از اینکه استراحت کرد از یخچال بیرون آورده و روی سطح کار خود خمیر تارت را به ضخامت ۳ الی ۴ میلی متر با وردنه باز کنید (خمیر را زیاد نازک نکنید)
مرحله 6سپس خمیر را درقالب ۲۷ سانتی متری پهن کنید طوریکه کف و دیواره های قالب را بپوشاند بعد با چنگال روی خمیر را و دیواره های تارت را سوراخ کنید و سپس قالب را در فر با دمای ۱۸۰ دره سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
مرحله 7حالا باید مواد میانی (فیلینگ)تارت شکلاتی انار را آماده کنید ابتدا خامه و شکلات را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل شود سپس مخلوط شکلات و خامه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود
مرحله 8بعد تخم مرغها , شکر و وانیل را همراه آرد به مخلوط شکلات اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند
مرحله 9حالا تارت را از فر خارج کنید و مخلوط شکلات را در قالب بریزید و مجددا قالب را در فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا آماده شود همچنین می توانید بعد از ۲۰ دقیقه با تستر چک کنید
مرحله 10اگر تستر تمیز بیرون آمد یعنی پخت تارت شکلاتی تکمیل شده است قالب را ار فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود
مرحله 11در مرحله آخر تارت شکلاتی انار باید مواد روی فیلینگ را اماده کنید
مرحله 12برای این کار ابتدا آب و پودر آگار را همراه شکر در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا بجوشد بعد ظرف را از روی حرارت بردارید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد
مرحله 13بعد دانه های انار را روی مواد شکلاتی تارت بریزید و سپس مخلوط آگار را روی دانه های انار بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین