سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت شکلات و توت فرنگی

تارت شکلات و توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۳۳۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم
شکلات شیری ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
توت فرنگی ۳۰۰ گرم
خلال بادامکمی
تارت شکلات و توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت شکلات و توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برای قسمت کراست یا پایه بیسکویتی بیسکویتها را در غذاساز ریخته تا پودر شود سپس کره ذوب شده را افزوده دوباره غذاساز را روشن کرده وقتی کاملا ترکیب شد کف قالب تارت«بهتر است از قالبهای تارتی استفاده کنید که کف از دیواره جدا شود» .
مرحله 2مواد را با کمک دست پهن کرده به صورتی که دیواره های قالب را هم بپوشاند و قطر کف و دیواره ها یکسان باشد قالب را در فریزر یا یخچال قرار داده تا کراست سفت شود
مرحله 3برای داخل تارت به دو روش میتوان عمل کرد اول اینکه ،، خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار داده تا اطراف خامه ریز جوش بزند باید مواظب باشید خامه نجوشد سپس خامه را از روی حرارت برداشته شکلاتها را افزوده حدود دو دقیقه زمان داده و بعد مخلوط میکنیم تا کاملا سس یکدست شود.
مرحله 4روش دوم به این صورت هست که شکلاتها را در ظرفی ریخته روی حرارت بن ماری قرار داده تا کاملا ذوب شود سپس خامه را افزوده مخلوط میکنیم تا کاملا سس یکدست شود .
مرحله 5سپس سس را روی کراست ریخته توت فرنگی ها را به صورت دلخواه روی تارت چیده و بادامهای خرد شده را روی تارت ریخته و در یخچال قرار داده به مدت یک شب تا صبح یا حداقل 2ساعت سپس نوش جان کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین