زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۳۳۰ گرم |
کره ۱۱۰ گرم |
شکلات شیری ۲۰۰ گرم |
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
توت فرنگی ۳۰۰ گرم |
خلال بادامکمی |
مرحله 1 | ابتدا برای قسمت کراست یا پایه بیسکویتی بیسکویتها را در غذاساز ریخته تا پودر شود سپس کره ذوب شده را افزوده دوباره غذاساز را روشن کرده وقتی کاملا ترکیب شد کف قالب تارت«بهتر است از قالبهای تارتی استفاده کنید که کف از دیواره جدا شود» . |
مرحله 2 | مواد را با کمک دست پهن کرده به صورتی که دیواره های قالب را هم بپوشاند و قطر کف و دیواره ها یکسان باشد قالب را در فریزر یا یخچال قرار داده تا کراست سفت شود |
مرحله 3 | برای داخل تارت به دو روش میتوان عمل کرد اول اینکه ،، خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار داده تا اطراف خامه ریز جوش بزند باید مواظب باشید خامه نجوشد سپس خامه را از روی حرارت برداشته شکلاتها را افزوده حدود دو دقیقه زمان داده و بعد مخلوط میکنیم تا کاملا سس یکدست شود. |
مرحله 4 | روش دوم به این صورت هست که شکلاتها را در ظرفی ریخته روی حرارت بن ماری قرار داده تا کاملا ذوب شود سپس خامه را افزوده مخلوط میکنیم تا کاملا سس یکدست شود . |
مرحله 5 | سپس سس را روی کراست ریخته توت فرنگی ها را به صورت دلخواه روی تارت چیده و بادامهای خرد شده را روی تارت ریخته و در یخچال قرار داده به مدت یک شب تا صبح یا حداقل 2ساعت سپس نوش جان کنید . |