سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت شکلات و انجیر

تارت شکلات و انجیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پودر بادام ۱ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
روغن نارگیل ۱/۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قندبه مقدار لازم
خامه‏به مقدار لازم
پنیر ماسکارپونهبه مقدار لازم
مواد داخل تارت0
شکلات ۸۰ گرم
شیر نارگیل ۱/۲ پیمانه
انجیر ۱۲ عدد
تارت شکلات و انجیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت شکلات و انجیر
روش ساخت
مرحله 1خمیرتارت،آرد،نمک،کره، پودر بادام و عسل رابه همراه جوش شیرین باهم مخلوط کنیدتابه شکل خرده نان دربیاید،سپس پودرقندرابه آن اضافه کرده و زرده تخم مرغ،خامه، روغن نارگیل و شکلات تلخ آب شده راباهم مخلوط کنید.آنهارا به مخلوط آرداضافه کنیدتابه شکل خمیردربیاید.
مرحله 2خمیربه دست آمده راروی سطحی حاوی کمی آردپهن کنیدوبا وردنه به اندازه قالب تارت بازکنید و درقالب قراردهید. حالااضافه آن راجداکنید.
مرحله 3خمیرتارت را بانایلون بپوشانید و به مدت30 دقیقه درفریزرقراردهید. فررا روی 180درجه سانتی‌گرادتنظیم کنید. خمیرتارت را با کاغذروغنی به مدت 10دقیقه درفرقراردهید.
مرحله 4کاغذرابرداریدو3دقیقه بیشتر پخت را ادامه ندهید. سپس خمیررا ازفردربیاورید. پنیرماسکارپونه را باشکلات مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزیدتا نرم شود و پس ازخنک شدن، آن را روی خمیر بریزید.
مرحله 5در آخر انجیرها را روی آن قراردهید و به مدت 30 دقیقه درفربگذارید تاکناره‌های آن طلایی ‌رنگ شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین