زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر تارتبه مقدار لازم |
شکلات ۲۵۰ گرم |
شکر ۶۰ گرم |
کره ۲۰۰ گرم |
شکلات ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۶ عدد |
پودر کاکائوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | خمیر تارت شیرین را درست کنید. |
مرحله 2 | خمیر را در کف قالب تارت و دیوارهها با ضخامت یکسان (در حدود 1 سانتیمتر) پهن کرده و داخل فر با حرارت 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کراست بپزد اما رنگش عوض نشود. |
مرحله 3 | شکلات تلخ و کره را خرد کنید. |
مرحله 4 | شکلات و کره را در کاسهای مناسب ماکرویو و مقاوم در برابر حرارت بریزید. بدون در پوش آن را برای 1 تا 2 دقیقه در ماکرویو با حرارت بالا (70 درصد) قرار داده و هر دقیقه آن را خارج کرده و با قاشق فلزی هم بزنید تا ذوب و نرم شود. یا اینکه به روش بنماری روی بخار کتری قرار دهید ( توجه داشته باشید که بههیچ وجه ته ظرف شکلات با آب جوش درون کتری تماس نداشته باشد وگرنه شکلات میسوزد) تا آب شود. |
مرحله 5 | با استفاده از همزن دستی تخم مرغ و شکر را برای 4 دقیقه در کاسهای بزرگ هم بزنید تا مخلوط کرمرنگ و غلیظ شود. |
مرحله 6 | مخلوط تخممرغ را در مخلوط شکلات بریزید. مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. |
مرحله 7 | مخلوط شکلات را داخل کراست تارت که در فر پختید بریزید. |
مرحله 8 | قالب تارت را برای 15 تا 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خود را بگیرد. سپس در دمای اتاق خنکش کنید. |
مرحله 9 | شکلاتهای توپی شکل (هر نوع شکلات و خوردنی که دوست دارید.) را روی تارت بچینید. |
مرحله 10 | پودر کاکائو را روی آن پاشیده و سرو کنید. |