سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن تارت شلیل

تارت شلیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکر ۱/۳ پیمانه
شلیل ۵ عدد
خمیر هزارلا ۱ ورق
ژله ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
تارت شلیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت شلیل
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر هزارلا را روی میز کار آرد پاشی شده قرار داده؛ آن را به شکل مستطیل 30 در 35 سانتی‌متری باز کنید. لبه‌های آن را ببرید تا صاف شود.
مرحله 2سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را روی آن قرار دهید. با یک کارد تیز، روی خمیر یک حاشیه 2 سانتی‌متری ایجاد کنید. با استفاده از چنگال داخل حاشیه را با فاصله‌های 1 سانتی‌متری سوزن سوزنی کنید. 2 قاشق‌چای‌خوری شکر را روی حاشیه خمیر بپاشید و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود؛ حدود 10 دقیقه کافی است یا اگر می‌خواهید برای 1 روز نگه دارید، روی آن سلفون بکشید.
مرحله 3خمیر خنک شده را در فر بپزید تا زمانی که پف کرده و قهوه‌ای طلایی شود، (10 تا 15 دقیقه). در همین حال، شلیل‌ها را نصف کرده، هسته آن‌ها را در آورید و به ورقه‌هایی به ضخامت 2 سانتی‌متر ببرید و در کاسه‌ای بزرگ، با 1 قاشق غذاخوری آرد و باقی شکر و نمک مخلوط کنید.
مرحله 42 قاشق پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید و برای مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
مرحله 5با یک چنگال خمیر داخل حاشیه را فشار دهید تا صاف شود؛ شلیل را یک ردیف در آن بچینید (یا شلیل را به‌صورت یک تپه بریزید و سپس صاف پخش کنید).
مرحله 6فویل را به‌صورت خیمه و شل، روی آن قرار داده و در فر بگذارید تا زمانی که شلیل‌ها نرم شوند (حدود 10 دقیقه).
مرحله 7ژله را با قلم‌مو روی شلیل‌ها بمالید و برای 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. برای سرو کردن آن را به 8 قسمت ببرید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین