زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱/۳ پیمانه |
شلیل ۵ عدد |
خمیر هزارلا ۱ ورق |
ژله ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر هزارلا را روی میز کار آرد پاشی شده قرار داده؛ آن را به شکل مستطیل 30 در 35 سانتیمتری باز کنید. لبههای آن را ببرید تا صاف شود. |
مرحله 2 | سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را روی آن قرار دهید. با یک کارد تیز، روی خمیر یک حاشیه 2 سانتیمتری ایجاد کنید. با استفاده از چنگال داخل حاشیه را با فاصلههای 1 سانتیمتری سوزن سوزنی کنید. 2 قاشقچایخوری شکر را روی حاشیه خمیر بپاشید و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود؛ حدود 10 دقیقه کافی است یا اگر میخواهید برای 1 روز نگه دارید، روی آن سلفون بکشید. |
مرحله 3 | خمیر خنک شده را در فر بپزید تا زمانی که پف کرده و قهوهای طلایی شود، (10 تا 15 دقیقه). در همین حال، شلیلها را نصف کرده، هسته آنها را در آورید و به ورقههایی به ضخامت 2 سانتیمتر ببرید و در کاسهای بزرگ، با 1 قاشق غذاخوری آرد و باقی شکر و نمک مخلوط کنید. |
مرحله 4 | 2 قاشق پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید و برای مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. |
مرحله 5 | با یک چنگال خمیر داخل حاشیه را فشار دهید تا صاف شود؛ شلیل را یک ردیف در آن بچینید (یا شلیل را بهصورت یک تپه بریزید و سپس صاف پخش کنید). |
مرحله 6 | فویل را بهصورت خیمه و شل، روی آن قرار داده و در فر بگذارید تا زمانی که شلیلها نرم شوند (حدود 10 دقیقه). |
مرحله 7 | ژله را با قلممو روی شلیلها بمالید و برای 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. برای سرو کردن آن را به 8 قسمت ببرید |