سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت سیب و ژامبون

تارت سیب و ژامبون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۴ نفر
مواد لازم
شیره افرا ۲ قاشق غذا خوری
خمیر ۱ ورق
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۳ قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
خاک قند ۱ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
نمککمی
لیمو ۱ عدد
سیب ۳ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
ژامبون ۴ ورق
تارت سیب و ژامبون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت سیب و ژامبون
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2ژامبون ها را روی توری فر بچینید. روی آنها شکر بپاشید و 8 دقیقه داخل فر قرار دهید. آنها را برگردانید و بقیه شکرها را روی آنها بریزید.
مرحله 3دوباره داخل فر برگردانید و 8 دقیقه دیگر بپزید. آنها را از فر خارج کنید، خرد کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 4برای تهیه تارت، خمیر را روی سطح صاف باز کنید. با کمک قالب دایره ای، 25 دایره از آن در بیاورید. آنها را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. آنها را حدود 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله 5در یک کاسه متوسط، آب لیمو را روی سیب های خرد شده بریزید و هم بزنید. سپس، پودر دارچین، شیره افرا، کره و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 6آنها را داخل تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا سیبها نرم شوند. حدود 10 تا 12 دقیقه کافی است. ژامبون ها را به مخلوط سیب اضافه کنید.
مرحله 7در یک کاسه بزرگ و سرد شده، خامه و شکر قهوه ای را هم بزنید. با دقت یک سوراخ کوچک در مرکز دایره ها ی تارت ایجاد و داخل آنها را با این مواد پر کنید. آنها را در ظرف بچینید و با خامه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین