سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت زرد آلو

تارت زرد آلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱/۲ پیمانه
زردآلو ۳۵۰ گرم
مربای زردآلو ۱/۲ پیمانه
تارت زرد آلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت زرد آلو
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسۀ مناسب، آرد، نمک و شکر را می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم. کره را که به قطعات کوچک خرد کرده‌ایم روی مخلوط آرد می‌ریزیم و با همزن برقی کمی آنها را می‌زنیم.
مرحله 2درجه همزن را روی کند می‌گذاریم و ¼ پیمانه آب سرد روی مواد ریخته و می‌گذاریم تا مواد مخلوط شده و یکدست شوند. سپس از درجه pulse (حالت قطع و وصلی) همزن استفاده نموده و فقط در حدی مواد را می‌زنیم تا به شکل یک خمیر مناسب در آیند و چسبندگی نداشته باشند.
مرحله 3سپس آن را جمع می‌کنیم. اگر خمیر هنوز خشک است، به آن آب سرد اضافه می‌کنیم.
مرحله 4 آب سرد را با قاشق غذاخوری اضافه کرده و در هر زمان 1 قاشق اضافه می‌کنیم و آن را ورز می‌دهیم تا چسبندگی آن مناسب گردد. خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کرده و هر بخش را داخل کیسه می‌گذاریم و آن را در جای خنک به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم.
مرحله 5یک نیمۀ خمیر را از کیسه خارج می‌کنیم و آن را روی یک سطح صاف و آرد پاشی‌شده به شکل مستطیلی به ابعاد 15 در 28 سانتیمتر پهن می‌کنیم و از داخل آن دو عدد دایره به قطر 12 سانتیمتر در می‌آوریم.
مرحله 6دو دایره را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم می‌گذاریم. همین کار را با نیمۀ دیگر خمیر نیز می‌کنیم. دور هر دایره را با چنگال خط می‌اندازیم تا شیرینی زیبا شود. خمیرهای پهن‌شده را به همراه سینی آنها به مدت 15 دقیقه در جای خنک می‌گذاریم تا خنک شود.
مرحله 7فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم. خمیرها را به مدت 10 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا کمی طلایی شده و بپزند. سپس آنها را از فر خارج می‌کنیم. درجه فر را تا 175 درجه سانتیگراد پایین می‌آوریم.
مرحله 8درجه فر را تا 175 درجه سانتیگراد پایین می‌آوریم. زردآلوها را مانند شکل روی سطح تارت می‌چینیم و روی هر تارت 1 قاشق چایخوری شکر می‌پاشیم و آنها را به مدت 25 الی 35 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا کاملاً بپزند.
مرحله 9مربا را داخل قابلمه گرم می‌کنیم. تارت‌ها را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم تا خنک شوند. شهد مربا را از زردآلوهای آن جدا می‌کنیم و شهد آن را روی تارت می‌ریزیم. تارت آماده است و می‌توانیم آن را سرو کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین