زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیوان |
پودر ژلاتین ۱/۱/۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
خامه ۲ قاشق غذا خوری |
نان تارتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ژلاتین رو روی شیر سرد بریزید.و بگذارید کنار، آرد رو توی آب حل کنید. |
مرحله 2 | مخلوط شیر با ژلاتین، و آرد با آب رو با هم توی ظرفی بریزید و روی حرارت قرار بدید. |
مرحله 3 | شکر، وانیل و خامه رو اضافه کنید و اونقدر مخلوط رو هم بزنید تا غلظت بگیره (کمی شل تر از فرنی).خامه باید کاملا در مخلوط حل بشه. |
مرحله 4 | نصف مواد رو در ظرفی بریزید و با پودر #کاکائو مخلوط کنید.حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد از حرارت بیفته. |
مرحله 5 | بعد از موادی کاکائویی و وانیلی که آماده کردیم توی نون های آماده تارت، میریزیم و نوک چاقو طرح ابر و باد ایجاد میکنیم. |
مرحله 6 | تارت ها رو توی یخچال میذاریم تا زمانی که مایه داخل تارت بسته بشه. سپس با میوه، ترافل، شکلات رنده شده و.... تزیین میکنیم |